Därför skilde sig Laila Bagge och Niclas Wahlgren – sanningen efter alla år

Laila Bagge och Niclas Wahlgren skilde sig 2015 efter fem års äktenskap. Nu berättar Laila om anledningen till skilsmässan: ”Bara att dra”. 

Laila Bagge och Niclas Wahlgren var gifta mellan 2010-2015.

I slutet av april meddelade tv- och radio-profilen Laila Bagge, 51, att hon och sambon Korosh Kananian, 33, har gått skilda vägar efter nio år tillsammans. Laila påpekade att paret gick skilda vägar som vänner. 

Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner.”, skrev hon på Instagram då. 

Relationen med Niclas Wahlgren

Innan Laila Bagge fann kärleken i Korosh var Laila gift med Niclas Wahlgren, 59. Paret träffades när de båda tävlade i underhållningsprogrammet ”Let's dance” 2009. De blev snabbt ett av landets mest uppmärksammade kändispar.

Bara ett år efter att de träffades i danslokalerna gifte de sig och 2011 välkomnade de sonen Kit Wahlgren till världen. Äktenskapet höll i fem år, innan Laila och Niclas gick skilda vägar 2015. 

Idag har ex-paret en god relation till varandra och deras högsta prioritering är sonen Kit. 

– Jag är glad för den andres skull. Allt handlar om att ens barn ska må bra. Det gör de om föräldrarna är lyckliga. Mitt ex och jag har ju skilt oss – då behöver man inte hålla på att tjafsa om saker som man gör när man är tillsammans, har Niclas Wahlgren tidigare sagt till Expressen 2020.

Laila Bagge med sonen Kit 2019.

Därför skilde sig Laila och Niclas

Laila är en populär radioprogramledare och varje morgon hörs hon i Rix FM:s morgonprogram ”Rix Morronzoo” tillsammans med Roger Nordin. Nyligen fick Laila en fråga i sändning och i svaret avslöjade hon mer detaljer om varför äktenskapet med Niclas inte höll. 

Frågan handlade nämligen hur Laila hade agerat om en pojkvän inte fungerade ihop med hennes hund. Och Laila berättar då att hon varit med om precis en sådan situation. 

Laila och Niclas skaffade nämligen hunden Brorsan ihop, men efter ett tag började Niclas tröttna på hunden. Något som Laila inte kunde acceptera, och ställde ett ultimatum till maken. 

– Då sa jag, ”ja du får välja, det är bara att dra”, säger Laila. 

Roger frågar om det var Niclas som valde att lämna – men så var det inte.

– Nej, det var ju jag som gjorde det. Men valet var väldigt enkelt. Antingen kommer ni överens eller så får du sticka. Så jag tror att det var det till 50 procent, förklarar Laila.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren 2012.

MISSA INTE: 

7-årig bröllopsdag: Så kan ni fira Yllebröllop

Allt om Lotta Engberg: Längd, barn och "Soldoktorn"