Ciara Zelmerlöws agerande väcker frågor om relationen till Måns Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit tillsammans sedan 2016. Nu väcks frågor om hur det står till med relationen. 

Ciara och Måns Zelmerlöw.

Artisten Måns Zelmerlöw, 37, har varit gift med konstnären och röstskådespelaren Ciara Zelmerlöw, 37, sedan 2019. De har två gemensamma barn, Albert och Ossian. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande. 

Sedan många år tillbaka bor familjen Zelmerlöw i England, men på somrarna hänger de ofta i Sverige. Måns har tidigare berättat att en flytt till Sverige kan bli aktuellt, men först när Ciaras son Archie blivit lite äldre

Måns Zelmerlöw otrogen i tidigare relationer 

Innan Måns Zelmerlöw inledde en relation med Ciara hade han ett gäng förhållanden som kantades av otrohet, något artisten varit öppen med när han varit med i olika tv-program, däribland "Så mycket bättre":

När han var med i musikprogrammet 2022 tillägnade han en hel låt åt ämnet, och i en synk berättade han att en del av hans låtar som han släppt genom åren handlar om otroheterna:

– Jag tänker att det är rätt få som har missat att det var lite otrohetsskandaler kring mig för några år sedan, och om det är något som jag skrivit mycket låtar om så har det varit det. 

När han var med i "Tillsammans med Strömstedt" berättade han att det destruktiva beteendet förändrades när han träffade Ciara, att mötet med henne var en slags vändpunkt. 

– Det blev väldigt tydligt när jag träffade Ciara. Det kom en punkt, sa han i programmet. 

Måns Zelmerlöw.

Måns och Ciaras relation ifrågasätts

Idag lever Måns och Ciara Zelmerlöw ett familjeliv i England, men nyligen uppstod det frågor kring hur det ligger till med relationen. 

Måns har nämligen blivit avföljd av sin hustru Ciara på sociala medier, något Nyheter24 tidigare skrivit om, och på det populära Instagram-kontot "Exonphspoilerse" som har över 450 000 följare har frågan om hur det är med relationen skapat frågetecken: 

"Nån som vet vad som hänt mellan Måns Z & hans fru? hihihihihi"

Åkt ifrån varandra

På Måns och Ciaras egna Instagram-konton har de publicerat bilder på deras nuvarande tillvaro, och av bilderna att döma ser det ut som att de befinner sig på olika platser just nu. Ciara ser ut att vara på hemmaplan och njuta av egentid, medan Måns ser ut att ha tagit sig till havet. 

Lästips: 

Allt du vill veta om Måns Zelmerlöw: Fru, barn och otroheterna

Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson: Barn, ex, längd och Måns Zelmerlöw