Christina Schollins miss i direktsändning – avslöjar Pernillas hemlighet

När Christina Schollin gästade Nyhetsmorgon  under helgen råkade hon avslöja någonting som Pernilla Wahlgren försökt hålla hemligt...

Christina Schollin råkade avslöja Pernilla Wahlgrens hemlighet.

Christina Schollin, 86, är en av Sveriges mest folkkära profiler. Hon började sin karriär som skådespelerska i filmer som "Fanny och Alexander" och "Song of Norway". 

Men Christina är inte bara en prisbelönad skådespelerska, utan hon är även känd som mamma till artisten Pernilla Wahlgren, 56. 

Under senare år har det svenska folket fått följa flera generationer av familjen i reality-programmet "Wahlgrens värld", som alla verkar gilla att dela med sig av sitt liv.

När Christina gästade Nyhetsmorgon i helgen råkade hon dock avslöja en hemlighet som Pernilla försökt hålla för sig själv, vilket Hänt var först med att rapportera om. 

MISSA INTEChristina Schollin avslöjar skönhetsoperationen: "Ville ha"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig

Pernilla och hennes make Christian Bauer, 58 gifte sig i december 2023 i Lidingö kyrka. På plats fanns den närmsta familjen och några vänner, och istället för en enorm bröllopsfest blev det en intim middag hemma hos paret.

En anledning till det småskaliga vinterbröllopet var att Pernillas pappa, Hans Wahlgren, skulle få uppleva sin dotters stora dag. 

Hans var nämligen svårt sjuk i cancer och gick bort i maj 2024. Innan dess hann han dock följa sin dotter ned för altaret. 

Nu ska Pernilla och Christian alltså gifta sig en andra gång – och den här gången blir det en storslagen fest i Marbella.

MISSA INTE: Pernilla Wahlgren om bråken med Christian – en månad innan bröllopet

Pernilla och Christian ska gifta sig i Marbella.

MISSA INTEPernilla Wahlgren gifter sig – barnen har inte bokat biljett: "Hur kan ni"

Christina Schollin avslöjade Pernillas hemlighet i direktsändning

Trots att Pernilla och Christian delat med sig en del av detaljerna kring bröllopet, har de valt att hålla datumet hemligt. 

Visserligen har de avslöjat att den stora festen i Marbella kommer ske i september, men vilket helg håller de alltså för sig själva.

Det stoppade dock inte mamma Christina från att berätta hemligheten när hon intervjuades i Nyhetsmorgon

I programmet pratade hon med Jenny Strömstedt, 52, om saknaden efter Hans, och när hon får frågan om hon tror att Hans kommer vara med i tankarna även på det här bröllopet, råkar hon också avslöja bröllopets datum. 

– Han tyckte inte om att missa en stor fest, och särskilt inte en sån här fest som Pernilla och Christian kommer att bjuda på i Marbella den 13 september. Så på ett eller annat sätt så kommer han att vara närvarande, och jag kommer att åka dit. Och det blir en stor glädjefest, säger Christina.

Christina Schollin i Nyhetsmorgon.

LÄS MER:

Bianca Ingrossos ångest över ekonomin – vädjar om hjälp: "Jag måste..."

Camilla Läckbergs oväntade present från sonens flickvän: "Min första"