Charlotte Perrelli och Anders köper ytterligare ett hus – har redan nio stycken

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv i lyx och flärd. Nyligen avslöjades att paret har nio stycken hus i sitt ägo – och nu har de köpt ett till. 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har köpt sin tionde bostad.

Charlotte Perrelli, 49, och maken Anders Jensen, 47, gifte sig 2015 och lever ett liv i lyx och flärd tillsammans med sina barn, Adrian och Alvin. Charlotte har även två äldre söner från sitt tidigare äktenskap, Angelo och Alessio och Anders en dotter från en tidigare relation. 

Nyligen avslöjade paret att de skulle flytta till sitt hus i Marbella på heltid för att starta ett liv i Spanien. Men de behåll fortfarande sin villa på Djursholm eftersom de fortfarande pendlar en del till Sverige. 

Charlotte Perrelli: Glömmer hur många hus vi har 

Det lyxiga huset i Marbella och villan i Djursholm är inte de enda husen som paret äget. Faktum är att paret äger så många hus att Charlotte har lite svårt att hålla reda på alla, något de berättar om i en intervju med Expressen

– Vi glömmer av våra hus ibland. ”Just det, vi har ju det huset också”, säger Charlotte Perrelli till tidningen. 

Paret sitter nämligen på nio hus, varav två i Marbella. Ena huset är deras nuvarande bostad, medan det andra huset har paret försökt sälja tre gånger men i sista sekund har köparen dragit sig ur på något vis. Parets övriga hus ligger i Sverige:

– I Djursholm har vi tre hus. Ett i Åre. Två hus i Marbella. Ett i Älvsjö. Familjegården i Småland. Sen har vi en lägenhet i Mörby, säger Anders Jenssen till Expressen. 

Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

Köpt ytterligare ett hus 

I intervjun med Expressen hintade paret om att de köpt ett till hus på svensk mark, nämligen i Skanör i Skåne. Sommarhuset blir därmed familjens tionde bostad. 

– Vi har precis köpt ett lantställe, eller ett sommarhus kanske man säger, sa Charlotte då. 

Och nu visar Charlotte upp bostaden på Instagram. 

Vi har blivit med sommarhus! Vi är väldigt glada! Vi har letat i några år men rätt objekt har inte funnits…. Vi ville verkligen hamna framför kossorna och med utsikt över havet, bron, hamnen och Köpenhamn. Äntligen har vi sprungit på rätt hus.”, skriver Charlotte. 

Men det är inte bara för paret att flytta in, paret har nämligen en stor renovering framför sig som väntas ta nästan två år. 

”Igår hade vi möte med arkitekter och inredningsdesigner. Wow! My god! Det här blir ett fantastiskt sommarhus för oss. Vi har massor av vänner här och många av barnens kompisar tillbringar stora delar av somrarna här. Skanör bjuder på sol och har visat sin bästa sida. Vi räknar med att kunna tillbringa sommaren 2026 här….. nu drar en gigantisk renovering igång.”