Casper Janebrinks bröllopslycka med Therese – efter hemlig förlovning

Casper Janebrink och Therese Andersson har sagt JA till varandra. Bröllopet ägde rum på Nääs fabriker utanför Allingsås efter månader av hemlighetsmakeri. 
"En underbar dag med glädje, skratt och en och annan tår.", skriver Casper på Instagram.

Casper Janebrink och Therese Andersson har gift sig.

Dansbandsprofilen och Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 54, och före detta hustrun Helena Janebrink, 46, gick skilda vägar 2022. 

Efter avskedet dröjde det inte mer än några månader innan Casper introducerade sin nya flickvän för världen, nämligen Therese Andersson, 36.

Nu har Casper och Therese också gift sig, något som Casper delar med sig av på Instagram

MISSA INTECasper Janebrink visar upp mysiga bilden med Therese: "Min älskling"

Casper Janebrink om ålderskillnaden med Therese

Det skiljer 17 år mellan Casper och Therese. För Aftonbladet har Casper tidigare berättat hur det märks av i deras relation.

– Jag kan märka det på att vi ibland har olika synsätt på saker och ting. Jag är uppväxt på 1970-talet och då var det helt annorlunda än vad det är idag. Therese kan säga att jag är kvar i det gamla och då säger jag att jag har med mig det från jag var liten. Men jag tycker jag har blivit berikad tack vare att Therese är yngre. Hon lär mig en massa saker som jag kanske borde ha lärt mig, haha, sa han till tidningen och fortsatte:

– Jag kan få höra att nu är du väldigt gammal i ditt sätt att tänka och hon kan kalla mig för surgubbe och då svarar jag att det har du faktiskt rätt i.

LÄS MERCasper Janebrink om ålderskillnaden med Therese: ”Kallar mig för surgubbe”

Casper Janebrink och Therese har gift sig

Trots att det skiljer sig några år mellan Casper och Therese verkar det som att kärleken sprudlar mellan paret. Nu har de nämligen gift sig, vilket Casper delat med sig av på Instagram.

"Igår sa vi JA till varandra. En underbar dag med glädje, skratt och en och annan tår. Tusen tack till alla er som var med och gjorde vår dag perfekt.", skriver Casper i inlägget. 

Beskedet kom som en överraskning för många, eftersom paret har tidigare har förnekat att de planerar ett bröllop.

– Vi har det väldigt bra som vi har det just nu och har inga aktuella bröllopsplaner. Det är inget som vi har i tankarna faktiskt, sa Casper till Expressen tidigare i år. 

Grattis Casper och Therese!

LÄS MER

Camilla Läckbergs vilda födelsedagsfirande: ”Sprit på dunk”

Följarna i chock efter Laila Bagges video med Liam Pitts: ”Jädrans”

Christina Schollin avslöjar skönhetsoperationen: "Ville ha"