Casper Janebrink visar upp mysiga bilden med Therese: "Min älskling"

Det har gått två år sedan Casper Janebrink avslöjade att han hittat kärleken på nytt i 17 år yngre Therese Andersson. Nu delar han med sig av en mysig stund med flickvännen. 

Casper Janebrink visar upp mysig bild med Therese.

Dansbandsprofilen och Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 54, och före detta hustrun Helena Janebrink, 46, gick skilda vägar 2022. 

Efter avskedet dröjde det inte mer än några månader innan Casper introducerade sin nya flickvän för världen, nämligen Therese Andersson, 36.

MISSA INTE: Casper Janebrinks sovrumsmiss får följarna att reagera: "Högljudd..."

Casper Janebrink fick barn med nya flickvännen

Men paret avslöjade inte bara sin relation, utan också att de väntade barn tillsammans. Casper, som redan hade barnen Alice och Felix från sitt tidigare äktenskap, blev därmed trebarnspappa när sonen Hugo kom till världen. 

Trots den ganska intensiva starten på deras relation, har Casper berättat för Aftonbladet att det kan bli fler barn med nya kärleken Therese. 

– Jag förstod redan från början när jag blev förälskad att det kunde handla om att starta om på nytt, någonstans kommer det nog att innebära att det kan röra sig om att skaffa barn. Nu kom Hugo in i vårt förhållande ganska snabbt, men jag var beredd på det och kände att vi löser detta, sa Casper då till Aftonbladet och fortsatte: 

– För Hugos skull så hade vi kanske velat skaffa ett syskon, men Therese och jag har diskuterat det och vi väldigt nöjda med situationen som den är. Sedan ska man aldrig säga aldrig.

LÄS MER: Casper Janebrink om ålderskillnaden med Therese: ”Kallar mig för surgubbe”

Casper Janebrink visar upp kärleken – inför alla

Och visst verkar paret ha det bra tillsammans. På Instagram har Casper nämligen passat på att dela med sig av en mysig stund med Therese.

"En mysig kväll på stan med min älskling som fyller 36 år", skriver han under bilden.

LÄS MER:

Pernilla Wahlgrens ord till Christian – inför bröllopet: "Skita i allt"

Så mycket får Christina Schollin i pension – efter långa karriären