Carolina Gynning splittras från yngsta dottern – berättar om sorgen

Carolina Gynning tvingas spendera tid från sina barn. Nu berättar hon om känslorna. 

Carolina Gynnings yngsta dotter Vilda har hunnit bli tre år.

 Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 38, träffades redan 2019 och sedan dess har det hänt en del: De har både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda tillsammans. 

Carolina har även två andra döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele. Familjen består också av flera husdjur som bor på den stora gården ute på Ekerö. 

Carolina Gynning splittras från dottern 

Carolina Gynning har många strängar på sin lyra, förutom att vara trebarnsmamma och ta hand om en hel gård, är hon konstnär, driver egna bolag och podcasten ”Gynning & Berg” tillsammans med Carina Berg. 

Nyligen befann sig Carolina och Carina på resande fot och begav sig till Amsterdam, för ett gemensamt projekt och i podcasten berättar Carolina om saknaden efter sin yngsta dotter: 

– Jag tycker det är så jävla kul, allting är så jävla kul men det enda är att jag tycker att det är lite jobbigt att lämna Guttan [Vilda reds. anm.], säger Carolina i podcasten. 

Hon fortsätter: 

– Jag har typ aldrig varit ifrån henne i tre nätter. Hon är tre år nu, hon klarar det ju. Men jag är så himla mammig, alltså jag är patetisk. 

Carina menar att det är en vanesak och att detta är ett ypperligt tillfälle att träna på att vara ifrån dottern lite. Hon poängterar att Carolina inte är patetisk. 

– Jo, det är jag lite. Vafan hon har det skitbra hemma. Det är inte det, det är bara jag som är… svarar Gynning.

Det gör Carolina och Carina i Amsterdam 

Carolina och Carina befinner sig i Amsterdam på hemligt uppdrag och kan ännu inte avslöja vad de gör. 

Vi är i Amsterdam på hemligt uppdrag för en tv kanal och vi har sååååå roligt. Aalltså vilken stad och vilka människor! Bara good vibes.”, skriver Carolina Gynning på Instagram. 

Hon berättar även att de passar på att reka inför deras kommande show ”Begynnelsen”, som de ger sig ut på i höst. 

MISSA INTE: 

Allt om Tomas Ledin: Barn, fru, föräldrar, längd och låtar

Svennis barn – så lever Lina och Johan i dag