Carolas oväntade besked – avslöjar sanningen: ”Vänta bara”

Under den senaste tiden har Carola hintat om ett hemligt projekt som håller henne vaken om nätterna. Nu avslöjar hon äntligen hemligheten för sina fans. 

Carola avslöjar sanningen om sitt hemliga projekt.

Att Carola Häggkvist, 57, har en fullbokad kalender är ingen hemlighet. Som en av Sveriges mest folkkära artister syns hon ofta på scenen och i tv-program. 

Nu avslöjar hon det hemliga projekt som hon tidigare berättat om på Instagram.

Carolas hemlighet: "Hinner knappt svälja när jag äter" 

Carola har alltså gett sina följare en del ledtrådar om ett hemligt projekt som hon sysslar med. Tidigare i veckan berättade hon nämligen att hon jobbar med ett spännande uppdrag som tar upp nästan alla hennes vakna timmar på dygnet.

Vad projektet går ut på höll hon däremot för sig själv. 

"Fortsätter att packa väskan ( / väskorna ) mm inför kommande, mycket spännande, hemliga uppdrag! ( Än så länge iallafall ..) Snart så blir det offentligt. Kräver massa tid och arbete dock. Hinner knappt svälja när jag äter. Så nu blir det appar med andnings övningar", skrev hon då i ett inlägg. 

LÄS MER: Carolas kryptiska besked om framtiden: "Hemliga uppdrag"

Carola avslöjar sanningen

Nu har Carola dock tagit bladet från munnen. På Instagram berättar hon nämligen att hon ska delta i det norska tv-programmet "Hver gang vi mötes", vilket liknar det svenska programmet "Så mycket bättre". 

Under inspelningen ska Carola alltså tolka de norska artisternas låtar. 

"Tolkar dessa fina artisters musikskatter i nästan 2 veckor och har 6 st GALET STARKA VERSIONER (!!) som Calle Ask. Emil Gustavsson, Adele & jag jobbat på sedan i våras!", skriver Carola under inlägget och fortsätter:

"SÅ GLAD. Känns som om jag sitter på en ’karamell bomb’ i konfettiform med glada barn som väntar. Nu förstår du alla klädprovningar, rätt kläder till varje låt & duett och aktivitet osv. Detta blir spännande... Oj oj oj. Vänta bara. "

LÄS MER:

Camilla Läckbergs vädjan till följarna – efter händelsen med dottern: "Problem"

Därför vill Pernilla Wahlgren inte dela sina pengar med Christian

Gunilla Persson avslöjar nästa steg med hemliga pojkvännen: "Kan bli ett..."