Carolas kryptiska besked om framtiden: "Hemliga uppdrag"

Carola är har aldrig varit rädd för att kasta sig in i någonting oväntat, och hennes senaste besked är inget undantag. Nu avslöjar hon nämligen ett hemligt projekt som tar upp en stor del av hennes tid...

Carola avslöjar ett hemligt projekt.

Carola Häggkvist, 57, har oftast ett fullspäckad schema med konserter, tv-framträdanden och resor. 

Det är dock inte det enda som Carola lägger tid på, för nu avslöjar hon att hon dessutom jobbar på ett hemligt projekt.

MISSA INTE: Carola Häggkvist återförenad med ex-pojkvännen Jimmy – bilden visar

Carolas operation – efter hektiska tiden

I mitten av augusti berättade Carola att hon skulle genomföra en ögonoperation, vilket var klurigt att få till i hennes hektiska vardag.

På schemat samma vecka stod det nämligen bland annat klädprovningar till ett stort tv-program, en gjutning av nya monitorer i öronen och ett tandläkarbesök. 

Under de intensiva dagarna behövde Carola lägga sig ner och vila på marken, eftersom hon kände sig yr. Det delade hon med sig av på Instagram.

"Var så ’yr i bollen’ igår att jag la mig ned i gräset en liten stund och andades medan jag väntade på taxin hemåt", skrev hon då under inlägget. 

LÄS MER: Carolas hälsobesked – tvingas till operation: "Viktigt"

Carolas kryptiska besked om framtiden: "Hemliga uppdrag"

Trots att det redan är smockfullt i Carolas kalender avslöjar hon nu att hon sysslar med ett hemligt projekt, som tar upp en stor del av hennes tid.

Instagram berättar hon att gör andningsövningar för att hålla lugnet i dessa stressiga tider. Det verkar dock som att Carola ser fram emot att avslöja vad hon planerar. 

"Fortsätter att packa väskan ( / väskorna ) mm inför kommande, mycket spännande, hemliga uppdrag! ( Än så länge iallafall ..) Snart så blir det offentligt. Kräver massa tid och arbete dock. Hinner knappt svälja när jag äter. Så nu blir det appar med andnings övningar".

LÄS MER:

Gunilla Persson avslöjar nästa steg med hemliga pojkvännen: "Kan bli ett..."

Leif GW Perssons sjukdomsbesked – då lämnar han tv-rutan: "Sätta punkt"