Carola lämnar mitt i tv-inspelningen – lyxiga resan i privatplan: "Stornjöt"

Det råder ingen tvekan om att Carola har ett fullbokat schema. För att hinna med alla åtaganden har hon därför kommit på en dyr lösning. Nu visar hon upp den lyxiga resan med privatplanet. 

Carola Häggkvist, 57, är en av Sveriges mest folkkära artister. Under sin karriär har hon både gjort sig känd för sin röst och sina schlager-dängor, men hon är även aktiv på sociala medier.

Nu visar hon upp en lyxig resa med ett privatplan. 

MISSA INTECarola Häggkvist återförenad med ex-pojkvännen Jimmy – bilden visar

Carola utmattad efter jobbet: "Hinner knappt"

Som artist lever Carola ett hektiskt liv. Hennes vardag består av allt från konserter och tv-framträdanden, till resor och klädprovningar. 

På sina sociala medier delar hon ofiltrerat med sig av den glamorösa, men utmanande, vardagen.

Tidigare i augusti avslöjade hon bland annat ett hemligt projekt, nämligen att hon kommer synas i det norska tv-programmet "Hver gang vi mötes", som liknar den svenska motsvarigheten "Så mycket bättre". 

Hon passade även på att berätta att hon känner sig utmattad på grund av de långa arbetsdagarna.  

"Fortsätter att packa väskan ( / väskorna ) mm inför kommande, mycket spännande, hemliga uppdrag! (Än så länge iallafall ..) Snart så blir det offentligt. Kräver massa tid och arbete dock. Hinner knappt svälja när jag äter. Så nu blir det appar med andnings övningar", skrev hon bland annat i ett inlägg. 

LÄS MERCarolas oväntade besked – avslöjar sanningen: ”Vänta bara”

Carolas lyxiga resa med privatplan

Nu väljer Carola att visa ännu en glimt av sitt liv. På Instagram berättar hon nämligen att hon flugit privatplan mellan sina åtaganden. 

Inspelningen av Hver gang vi mötes" pågår nämligen just nu, men det stoppade inte Carola från att lämna inspelningen för att uppträda på Sarpsborgsfestivalen. 

"Ja det blev faktiskt en liten avstickare till Sarpsborgfestivalen över dagen .. ( som redan var lovad & bokat innan norska tv-inspelningen kom in) Då fick det bli privatplan från Sarpsborg på ’hem vägen’ tillbaks till Bodö & kärringö, för att hinna vara på plats tidigt nästa morgon. (Jag hann precis med sista färjan! )", skriver Carola och fortsätter:

"Det var en helt fantastisk himmel i solnedgången som jag bär med mig i mitt hjärta. Älskar att flyga. Vara nära. Och jag stornjöt av havskräftorna och bubblet som tjejerna hade fixat. Så vänligt och omtänksamt. Det blev faktiskt en liten ’andnings-paus’ mitt i mitt extremt hektiskt schema… överraskande nog. Jag somnade som en sten efter 30 min på planet."

I inlägget syns privatplanet och ett klipp från spelningen i Sarpsborg. 

LÄS MER:

 Carolas kryptiska besked om framtiden: "Hemliga uppdrag"

Därför vill Pernilla Wahlgren inte dela sina pengar med Christian

Gunilla Persson avslöjar nästa steg med hemliga pojkvännen: "Kan bli ett..."