Camilla Läckbergs vilda födelsedagsfirande: ”Sprit på dunk”

Camilla Läckberg fyller 50 år och ska fira årsdagen med firande i dagarna två. Nu berättar hon om de vilda planerna. 

Camilla Läckberg fyller 50 år och ska fira med två fester.

Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg fyller 50 år den 30 augusti och det ska firas med dunder och brak. Men för att fira the big 50 räcker det inte med en fest – Läckberg har nämligen planerat två jättefester med två helt skilda teman! 

Idag fyller jag 50. Den här bilden illustrerar så väl min känsla just nu. Så nöjd med mitt liv hittills och ser fram emot allt jag fortfarande har framför mig! Nu ska det firas hela helgen med nära och kära.”, skriver Camilla på Instagram på födelsedagen. 

Simons kärlekshyllning till hustrun 

Även Camillas make Simon Sköld har tagit till Instagram för att gratulera sin livspartner på födelsedagen: 

”Idag fyller min underbara fru 50 år. Känns ofattbart att de redan gått 10 år sen hennes 40 år fest och som ett fint vin bli hon bara bättre och bättre för varje år som går. Älskar dig av hela mitt hjärta Camilla, stort grattis på din födelsedag.”

Vilda firandet 

Och det är inget lågmält firande Camilla har planerat för årsdagen. I en intervju med Femina har hon berättat om de storslagna planerna och firandet som kommer pågå i dagarna två. 

– Festen är två kvällar där jag vill ha med båda sidorna av min personlighet, eller båda aspekterna av mitt liv snarare. Mitt liv är ju ganska splittrat på många sätt, så på fredag blir det Oscarsgala. Då är det glitter, glamour och tjusigt. På lördag blir det ”bonnafest” med sprit på dunk, tatuerare, dansband och burköl.

Till den Oscarsinspirerande festen har hon tagit hjälp av den ikoniska designern Lars Wallin, som bland annat designat flera av våra kungligheters klänningar. 

– Jag kan avslöja att Lars Wallin syr två klänningar åt mig till ”Oscarsgalan”. Man måste ju ha ett ombyte, jag är ju ändå huvudpersonen och får vara lite primadonna, berättar hon och fortsätter: 

– Till lördagen kan jag som ledtråd avslöja att inspirationen kommit av att jag och Simon är helt hooked på Yellowstone.

Maxade gästlistan 

Den som tror att det blir ett intimt firande med enbart närmsta familjen och vännerna, är på helt fel spår. På sina 50 år på jorden har Camilla Läckberg skaffat sig ett stort kontaktnät och har mycket vänner och bekanta. Hon fick därför sålla i gästlistan. 

– Ja, och det har varit lite av ett problem. Jag som är rädd att någon ska känna sig utelämnad. Men jag började först med en lista på alla jag tycker om. Då kom jag upp i 450, 500 personer, vilket gjorde det mer till ett event istället för en privat fest. 

– Allt blev så stort plötsligt. Då började jag istället titta på vilka jag aktivt umgås med. Vem har jag haft en privat middag med de sista fem åren?

Av hennes kommentarer på Instagram att döma så kommer bland andra Viktor Frisk, Jessica Almenäs och Mikaela Lauren infinna sig på helgens festligheter.