Bianca Ingrossos talkshow skrotas – det ska hon göra istället 

Bianca Ingrosso har i tre säsonger lett sin egna talkshow ”Bianca”. Men nu meddelas det att programmet skrotas och Bianca är tillbaka i tv-rutan med ett nytt format. 

Bianca Ingrosso får nytt program på Max.

Bianca Ingrosso, 29, slog igenom med dunder och brak i familjens realityserie ”Wahlgrens värld”. Sedan genombrottet har hon blivit en av Sveriges mest framstående unga entreprenörer och driver flera egna bolag och leder den egna talkshowen ”Bianca”. 

Bianca Ingrosso får nytt program 

Men nu slår hon upp portarna för något nytt. Nyligen kom beskedet att Bianca Ingrosso gör ett nytt underhållningsprogram på streamingtjänsten Max. Programmet spelas in av Fredrik Skavlans produktionsbolag och får premiär nästa år, enligt ett pressmeddelande.

Efter att ha gjort sin egen talkshow "Bianca" under tre säsonger blir Bianca Ingrosso programledare även i det nya programmet, som beskrivs som en utveckling av det hon har gjort tidigare.

- Det känns så kul och pirrigt att det kommer bli ännu mer underhållning och ännu mer maxat! Jag längtar så mycket till att snart kunna berätta mer om det här otroliga projektet som vi jobbar med, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet. 

Bianca Ingrosso är tillbaka med nytt program.

Bianca nominerad i Kristallen 

Bianca Ingrosso har fått flera nomineringar i 2024:s upplaga av Kristallen, två stycken för årets underhållningsprogram, "Bianca" på Max och som årets kvinnliga programledare – där hon ställs mot sin mamma Pernilla Wahlgren som lyfts fram för "Allsång på Skansen" i SVT. Även långköraren "Wahlgrens värld" kan få pris, som årets realityprogram.

2023 vann hon en Kristall för för årets underhållningsprogram för BIANCA. 

Bianca Ingrosso med sitt pris för årets underhållningsprogram för BIANCA efter Kristallengalan 2023.