Bianca Ingrossos lyxboenden på semestern – svindlande summorna 

Bianca Ingrosso är på semester i Spanien och har unnat sig en hel del lyxiga boenden. 

Bianca Ingrossos lyxiga semester i Spanien

Bianca Ingrosso, 29, befinner sig fortfarande på en välbehövlig semester. Precis som hon brukar göra i semestertider packade entreprenören sina väskor och begav sig mot varmare breddgrader. 

I sommar var destinationen: Spanien. Hon inledde semestern med att hälsa på sin pappa Emilio Ingrosso på Mallorca. Trots att hon bodde i sin pappas lyxiga lägenhet med enorm terass, hann hon med att bo på ett par exklusiva hotell på ön. 

Lyxsemestern på Ibiza 

Efter ett par veckor på Mallorca var det dags att bege sig mot nästa spanska paradisö, denna gång stod Ibiza på agendan där hon dyrt ett lyxigt hus och bjudit dit alla sina vänner för att njuta av fest, sol och bad. 

Bianca Ingrosso har själv tagit lite av en paus på sina sociala medier och uppdaterar inte alls  lika frekvent som hon vanligtvis gör. Däremot har hennes resesällskap publicerat en del bilder från semestern och då och då skymtar det lyxiga huset förbi. 

Exklusiva hotellen   

Under veckorna på Mallorca unnade sig Bianca Ingrosso några riktigt lyxiga hotellupplevelser. När Pernilla Wahlgren flög ner till ön för att umgås med sin dotter, checkade de in på exklusiva Nobis Hotel Palma. 

Och det är inget billigt hotell som Pernilla och Bianca valde. Hotellets billigaste rum kostar cirka 6 000 kronor för en natt. Men enligt bilderna mor och dotter delade från vistelsen verkar det som att de valde att bo i en av hotellets sviter. Och priserna per natt stiger rejält för de större och finare rummen. De börjar nämligen på 10 000 kronor per natt och kan stiga till hela 34 000 kronor.

Men det var inte det enda lyxiga hotell som Bianca besökte på Mallorca. Hon bodde även på Hotel de Mar Gran Meliá i Illetas, strax utanför Palma. Hotellet är känt för sin lyx och flärd. Här börjar priserna på 10 000 kronor per natt.