Bianca Ingrossos ångest över ekonomin – vädjar om hjälp: "Jag måste..."

Renoveringen av Bianca Ingrossos lägenhet på Östermalm i Stockholm börjar lida mot sitt slut. Nu berättar hon om kostnaderna och vädjar om hjälp. 

Bianca Ingrossos lägenheter är snart klara efter flera års renovering.

Det har gått tre år sedan Bianca Ingrosso, 29, köpte sin enorma paradvåning på Östermalm. Men ännu har hon inte flyttat in, på grund av långdragna renoveringar har Biancas flytt dragit ut på tiden. 

Lägenheten är över 300 kvadratmeter stor, har 4 sovrum och ligger på Östermalm och enligt Bianca själv kostar den över 40 miljoner kronor. 

– Det är det värt, har Bianca sagt i en video på Youtube. 

Beskedet om lägenheten – då är den klar

Men det ser ut som att den omfattande renoveringen börjar lida mot sitt slut. Bianca har vid en tidigare frågestund berättat att hon kommer flytta in i den nya lägenheten i slutet av 2024. Och nyligen publicerade Bianca ett inlägg på Instagram där hon ger en glimt av hur lägenheten kommer se ut: 

”Sneak peak hihi”, skrev hon till bilderna som föreställer ett valv med marmordetaljer och strukturer i taket. D lyxiga detaljen kommer inifrån ett av badrummen i lägenheten – då kan man bara tänka sig hur resten av lägenheter kommer se ut. 

Vädjar till följarna

Att lägenheten stått tom i nästan tre år har troligtvis kostat Bianca en hel det  och dessutom en kostsam och omfattande renovering på det – lär inte ha blivit billigt för Bianca.

I en video på Youtube, berättar Bianca om status på lägenheten. Samtidigt som hon ber följarna om en tjänst. 

– Min lägenhet är fortfarande inte klar, den är så dyr va hörni. Jag måste jobba arslet av mig, det ska bli nya tv-program, säger Bianca och hennes koordinator Emelie Feola tillägger: 

– Ni måste köpa hennes smink, ni måste köpa hennes kläder, ni måste köpa hennes smycken. 

– Ja, och kolla på mina program. 

Vanessa Lindblad påpekar att renoveringen av lägenheten inte började förrän i maj 2023 och om man ser det ur det perspektivet, så har det faktiskt inte tagit så lång tid. 

– Förhoppningsvis kommer jag aldrig vilja flytta därifrån, förklarar Bianca. 

Lägenheten på Mallorca 

Biancas lägenhet på Östermalm i Stockholm är inte den enda bostaden hon går och väntar på. Hon köpte nämligen en lägenhet i Palma för flera år sedan, som inte heller är klar på grund av renoveringar. 

– Min lägenhet i Palma blir förhoppningsvis klar i höst. De säger att den ska bli klar i slutet på september. 

Under Biancas semester på Mallorca i somras, passade hon på att besöka bygget. Och det var inte riktigt som hon hade tänkt sig. 

– Jag trodde ju att den skulle vara mycket större min lägenhet. Jag var ju där i somras och den är ju mindre alltså, de har ju visat mig ett prospekt på lägenheten ovanför. Den är 99 kvadratmeter. 

Emelie tycker inte alls att det låter som en liten lägenhet, men Bianca står fast vid sin sak: 

– Ja? Jag trodde den skulle vara 130. Den är otrolig, nej men lyssna, den är helt otrolig. 

Vidare beskriver Bianca att byggnaden har ett spa som består av bland annat flera olika isbad, hamam bastu, infraröd bastu och en 44 meter lång pool. 

Biancas lägenhet på Mallorca är snart klar.

MISSA INTE: 

Pernilla Wahlgrens nya ord om exen Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm: "Så jäkla härligt"

Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega