Bianca Ingrosso syns på middag med kunglighet – bilderna avslöjar 

Bianca Ingrosso avslöjar att hon ätit middag med en kunglighet. 

Bianca Ingrosso ska släppa ett nytt varumärke!

Att Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges mest framgångsrika unga entreprenörer, har nog inte undgått någon. Hon lanserade skönhetsvarumärket Caia Cosmetics 2018 och efter bara fem verksamma år omsatte bolaget över en halv miljard kronor. 

Men det är inte det enda bolaget hon driver, hon har även smyckesvarumärket Ani Jewels och klädmärke Àvora studios, som också tuffar på som tåget. Och hon verkar ständigt ha något nytt på gång. 

Bianca Ingrosso på en av Caia Cosmetics lanseringsfester.

Bianca Ingrossos framtidsplaner 

I en vlogg på Youtube kan Bianca avslöja att hon faktiskt har några nya projekt på gång. 

– Jag ska släppa ett nytt varumärke, det är jättekul. Ni har säkert sett det lite här och där. Det känns i magen som the biggest legacy, när jag ligger på min dödsbädd så kommer det vara "shit, att vi kan ge vidare detta till vår familj", det här är verkligen ett hjärtligt passionsprojekt som är långsiktigt och ska föras vidare i familjen Ingrosso, säger Bianca i videon. 

– Biancas talkshow kommer tillbaka, det kommer bli maxat! 

Biancas talkshow kommer tillbaka i ny tappning

Syns på middag med kunglighet

Hennes företagsamhet har inte gått obemärkt förbi. Nyligen blev hon inbjuden till Prins Daniels Fellowship för att prata om sin framgång med Caia Cosmetics. 

Jag blev inbjuden för att prata om min resa med Caia Cosmetics. Blev intervjuad av mega-framgångsrika Jacob De Geer.”, skriver hon på Instagram story och sedan följer ett gäng bilder från kvällen: 

”En ära att vara omkring så många framgångsrika entreprenörer och ledare, att få höra dem prata om deras resor och att få prata med dem själv”

”Det var en riktigt inspirerande dag minst sagt, som ni kan se”, skriver hon till en bild på statsminister Ulf Kristersson och prins Daniel. 

Under den följande middagen fick Bianca sitta bredvid självaste prinsen och statsministern, och hon kunde inte låta bli att berätta det för sin mamma.

 ”Jag fick äran att bli placerad bredvid prins Daniel, Gustav Söderberg, Elin Kling och Sveriges Stadsminister. När mamma ringde och frågade vad jag gjorde och jag svarade jag är på middag med prinsen och statsministern. Och du?”

Men att få sitta bredvid en kunglighet hindrade inte Bianca från att vara sig själv: 

”Såg bokstavligen ut som ett barn hade suttit vid bordet när jag lämnade”