Åsa Ingrosso visar upp relationen: ”Finns ärligt talat inget bättre”

Åsa och Emilio Ingrosso har finbesök i deras lyxhus på Mallorca. På plats är nämligen Benjamin Ingrosso. Nu berättar Åsa om den speciella relationen mellan far och son. 

Åsa Ingrosso berättar om relationen mellan far och son.

Åsa Ingrosso, 49, och Emilio Ingrosso, 59, äger ett lyxhus på Mallorca. 

Under sommaren har de tagit emot gäster som Bianca Ingrosso, Åsas dotter Lina Björling och Emilios gamla flamma, Pernilla Wahlgren

Nu är det Benjamin Ingrossos tur att spendera lite kvalitetstid med sin pappa på ön. På Instagram har Åsa nämligen delat med sig av några mysiga stunder mellan far och son, och hon berättar dessutom om deras speciella relation.

MISSA INTE: Åsa Ingrosso om tioåriga relationen med Emilio: Bara jobb

Åsa Ingrosso om svåra tiden: "Tortyr"

Åsa är inte blyg inför att dela med sig av sitt liv på sociala medier. Hon har exempelvis öppnat upp sig om de tuffa åren efter covid, då hon inte hade något luktsinne. 

i fyra år försökte Åsa genomföra luktträning får att få tillbaka sinnet, men utan resultat. När hon under sommaren 2024 fick tillbaka luktsinnet var hon därför snabb med att dela med sig av den roliga nyheten på Instagram.

"Jag har varit så ledsen över detta! Tänk att aldrig få känna doften av nygräddad pizza! Tortyr! Men helt ärligt har det inte varit helt fel i vissa situationer. Jag är iaf så otroligt lycklig nu och även om doftsinnet fortfarande är lite ”klent” så är det iaf där nu!", skrev hon då.

Åsa Ingrosso om speciella relationen: "Finns inget bättre"

Nu har Åsa tagit ton på Instagram igen, men den här gången handlar det om relationen mellan Benjamin och Emilio.

Under de senaste dagarna har Benjamin nämligen varit på besök i deras semesterparadis, vilket verkar ha inneburit lite välbehövlig kvalitetstid. För sina följare på Instagram berättar Åsa om relationen:

"Underbara dagar med Benji där musiken upptar 99% av vår vakna tid. Det finns ärligt inget bättre och härligare än att se far & son så nära i båda deras största kall och talang. Det sjungs, spelas och pratas musik från morgon till kväll och gissa hur mkt även jag lärt mig under alla dessa år! Så roligt!"

MISSA INTE: Leif GW Perssons sjukdomsbesked – då lämnar han tv-rutan: "Sätta punkt"

LÄS MER:

Carolas oväntade besked – avslöjar sanningen: ”Vänta bara”

Camilla Läckbergs vädjan till följarna – efter händelsen med dottern: "Problem"