Åsa Ingrosso i tårar – efter känslomässiga upplevelsen med Emilio

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso har rest till Budapest. I staden var de med om en känslomässig stund som Åsa nu berättar om. 

Åsa Ingrosso, 49, och Emilio Ingrosso, 59, bor på Mallorca. Tillsammans lever de en lyxig livsstil med restauranger, stränder och resor.

Nu kommer Åsa med ett känslomässigt besked efter en gemensam resa till Budapest.

MISSA INTEEmilio ingrosso liknas med världskändisen – inför alla

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrossos långa kärlekshistoria

Åsa och Emilio blev tillsammans redan 2012, och gifte sig sedan 2015. 

Trots deras kärlekslycka kräver relationen också mycket jobb. Åsa och Emilio äger nämligen flera restauranger ihop, bland dem restaurangkedjan La Perla. 

För "P4 Extra" har Åsa tidigare berättat att de försöker att prata mindre jobb när de spenderar tid ihop, men det är svårt.

– Konstant, vi kan till och med vakna mitt i natten då någon har kommit på något och börja diskutera idéer. Vi är så lika, det skulle inte gå annars. Man måste vara såhär om vi ska kunna jobba o leva tillsammans och ha ett äktenskap i jobbet, sa hon då och fortsatte:

– Vi säger ibland att vi ska gå ut och ta en skön middag och dricka lite vin. Vi ska inte prata jobb, men vi gör ju det direkt ändå.

LÄS MERÅsa Ingrosso om tioåriga relationen med Emilio: Bara jobb

Åsa Ingrossos känslomässiga besked

Trots att Åsa och Emilio lägger mycket tid på sina gemensamma företag och restauranger, värderar de också att spendera egentid tillsammans.

I veckan spenderade de exempelvis ett dygn i Budapest, där de faktiskt firade sin kärlek ordentligt. I staden besökte de nämligen en orkester, som spelade in låtar som Emilio skrivit till Åsa. 

Instagram delade Åsa med sig av upplevelsen, och passade även på att avslöja att låtarna så småningom kommer finans på Spotify.

"Oh lord vilket maxat dygn i Budapest. Vi är båda helt känslomässigt dränerade (och trötta då vi flugit 06 två dagar på raken) för det här var så efterlängtat och en sån upplevelse för Emilio framförallt men även för mig då den första låten var skriven till vårt bröllop.", skriver Åsa och fortsätter:

"Dessutom vet jag hur mkt det här betyder för honom och bara det gör mig helt tårögd. Jag är så stolt och lycklig över detta. Jag vet jag tjatar men han är ett musikaliskt geni. Nu är båda låtarna förevigade och snart redo för Spotify. Den här upplevelsen bär vi med oss för resten av våra liv."

Fint!

LÄS MER:

Bilden på Charlotte Perrelli och Anders får följarna att reagera: "SLUTA"

Christina Schollin lämnar stora röda huset – här bor hon nu