Agneta Sjödins fina ord till dottern på födelsedagen: "Extra stolt"

Programledaren Agneta Sjödin är mamma till dottern Maja Strömstedt, en numera 26-åring som är bosatt i Los Angeles. Läs mer här! 

Maja Strömstedt och Agneta Sjödin.

Agneta Sjödin, 56, var tidigare gift med Niklas Strömstedt, 65. Programledaren och artisten var tillsammans under 90-talet och 1998 föddes parets dotter Maja Strömstedt, 26. 

Idag är Niklas Strömstedt ihop med Jenny Strömstedt. Paret har inga gemensamma barn, men Jenny har tre döttrar, Vanna, 20, samt 23-åriga tvillingarna Mika och Kitty Östergren, från ett tidigare förhållande med Fredrik Östergren

Jenny Strömstedt med dottern Vanna.

"Extra stolt" 

I samband med att Maja fyllde 26 år publicerade Agneta Sjödin ett inlägg på sociala medier där hon yttrade några väl valda ord tillägnade dottern: 

"Idag fyller den här sötnosen 26 år. Det är ett år sedan nu som hon flyttade till LA. Så modig och viljestark, hon har alltid följt sitt hjärta, även om det har varit tufft ibland. Det gräver stort mod att följa sitt hjärta. Det kan nog alla som väljer den vägen skriva under på. Just därför är jag så extra stolt över min älskade Maja! Och jag är så lycklig och tacksam över att hon är glad och mår bra, att hon funnit sig tillrätta i LA och får jobba med det hon älskar allra mest - musik! Grattis och Hurra för dig älskling! Älskar dig!", skriver hon i Instagram-inlägget. 

Jenny Strömstedt bonusmamma till Agneta Sjödins dotter 

Även bonusmamman Jenny Strömstedt har publicerat ett inlägg om Maja för att gratta henne på födelsedagen: 

"26 år idag! 17 år i mitt liv. En sån lycka! Grattis älskling", skriver Jenny Strömstedt. 

Bor i LA 

Precis som mamma Agneta skriver är Maja numera bosatt i LA. Där jobbar hon med musik, och på sin egen Instagram visar hon upp bilder från sin vardag i den allt som oftast soliga staden.