Camilla Läckbergs bild väcker frågor.
Camilla Läckbergs bild väcker frågor. - Foto: STELLA Pictures Björn Larsson Rosvall/TT

Camilla Läckbergs bild från hemmet väcker frågor

Camilla Läckberg berättar gärna fritt om sitt liv på sociala medier. Nu visar hon upp en detalj i hemmet som väcker en hel del frågor...


Camilla Läckberg, 50, har inga problem med att dela med sig av sitt liv. Vare sig det är i tv-program, i podcasts eller på sociala medier, får publiken ta del av Camillas upplevelser och känslor. 

MISSA INTE: Camilla Läckberg gör det vågade – framför barnen: "Hoppas..."

Camilla Läckberg gör nytt reality-program

Nu kommer Camillas liv dessutom synas i en alldeles egen reality-serie. Programmet "Läckbergs" kommer nämligen börja sändas under våren 2025, och serien följer Camilla och hennes familjs vardagsliv. 

Bland de som blir programmets huvudpersoner finns Camillas make, Simon Sköld, 37, och deras gemensamma dotter Polly, som föddes 2016. Camilla har också tre barn sedan tidigare som också kommer delta i programmet – Wille, Meja och Charlie

Camilla delade den glada nyheten på Instagram, och i inlägget passade hon på att förklara att hela familjen ser fram emot att filmas. 

"Jag och Simon hade bestämt oss på förhand. Om något av barnen sagt nej, eller varit tveksam, så hade det blivit ett nej. Men alla barnen sa ja, även de av barnen som alltid sett med stort ointresse på både min och @simonskold’s offentlighet och offentlighet i stort.", skrev hon då och fortsatte:

"”Kan vara ett kul familjeprojekt att göra ihop” sa de, och med det sa jag och Simon ok. Så hela hösten kommer vi följas av ett filmteam, i vardag och fest, kammat och okammat, högklackat och foppatofflor. Välkomna till cirkusen! "

MISSA INTECarolas kärleksbesked – efter alla år: "En riktig man"

Camilla Läckberg är gift med Simon Sköld. Foto: Jessica Gow/TT

Camilla Läckbergs detalj i semesterhuset väcker frågor

Ännu har Camillas tv-program inte haft premiär ännu, men på sociala medier visar hon redan upp sitt liv.

Nyligen berättade Camilla att hon besökt familjens hus i Spanien, där hon möttes av en spännande syn. Huset ligger nämligen i närheten av en golfbana, vilket innebär att det då och då flyger in golfbollar på tomten.

Bollarna som hamnar där sparar Camilla i en stor kruka, och det är en minst sagt imponerande mängd i samlingen.

"Golfbollssamlingen av golfbollar som slagits in på vår altan i Spanien växer! Onekligen ett nytt spänningsmoment i livet….", skriver Camilla i ett inlägg. 

"Usch det är ju farligt"

I kommentarsfältet är det många som skrattar åt situationen, men det är också några som undrar om Camilla visste om att det flög golfbollar när hon köpte huset.

Flera uttrycker sin oro över riskerna för de som riskerar att få en boll i huvudet. Vågar man fråga

"Vågar man fråga om mäklaren nämnde något om detta vid försäljningen?", skriver en person.

"What the f… man undrar ju om detta kan gå som dolt fel, eller upplyste mäklaren eller förra ägaren om detta?", skriver en annan. 

"Usch det är ju farligt", tillägger en tredje.

LÄS MER: 

Carolas kärleksbesked – efter alla år: "En riktig man"

Camilla Läckberg om den enorma förmögenheten: ”Förändrat mig”

/
/
stats