Emelie Uggla och Nisse Hallberg har fått barn!
Emelie Uggla och Nisse Hallberg har fått barn! - Foto: STELLA Pictures/Fredrik Jonasson, Jonas Ekströmer/TT

Emelie Uggla och Nisse Hallberg har fått barn – visar upp sonen

Magnus Ugglas äldsta dotter Emelie har fått barn ihop med komikern Nisse Hallberg. Visar upp nyfödda sonen.


Magnus Uggla hör till en av Sveriges stora musikikoner och står bakom många av våra största partyhits. 

Men förutom att skapa legendarisk musik är han även pappa till tre barn. Magnus har genom åren varit sparsam med att dela med sig av sitt privatliv, men på senaste har han mer och mer börjat visa upp relationen han har till sina tre barn: Döttrarna Emelie Uggla, 44, Agnes Uggla, 33, och sonen Ruben Uggla, 28. 

Emelie Uggla är tillsammans med Nisse Hallberg

Magnus Ugglas äldsta dotter Emelie vari tidigare i en relation med skådespelaren Sverrir Gudnason, som främst är känd för sin roll som polisaspiranten Pontus, i "Wallander"-filmerna. Under relationen fick de två döttrar tillsammans, Salka och Sisi, som idag har hunnit bli tonåringar. 

För två år sedan offentliggjorde Emelie Uggla att hon var i en relation med komikern Nisse Hallberg, 39. Det var på Instagram som hon avslöjade relationen när paret hade varit på semester i London. 

Efter två år tillsammans avslöjade Emelie och Nisse att de väntar sitt första gemensamma barn ihop

”Där går hon och bakar en liten Uggla i magen. Att få bli förälder med den här drottning är det vackraste som finns! DET HÄR SKA BLI SÅ KUL HÖRNI!!!”, skriver Nisse Hallberg på Instagram.

Magnus Uggla har blivit morfar – igen! 

Sedan graviditetsavslöjandet har Nisse Hallberg delat med sig av förberedelserna inför bebis ankomst, bland annat när de pirriga blivande föräldrarna var och provkörde barnvagn. 

Och i slutet av oktober meddelar paret att sonen äntligen har tittat ut, vilket innebär att Magnus Uggla blivit morfar igen! 

"Vår nya bästa kompis har kommit! Han är helt otrolig!!! Tack S:t Görans förlossning för allt, ni är de finaste människorna vi vet. Nu ska vi stirra på vår son utan att blinka. Det är från och med igår det bästa jag och Emelie vet. Välkommen till jordelivet lilla, söta, ljuvliga, underbara människa. Mamma och pappa älskar skiten ur dig!", skriver Nisse på Instagram. 

Bara dagar efter sonen kommit till världen passar paret på att njuta av en måltid bestående av saker Emelie inte kunnat äta under graviditeten – exempelvis en blodig köttbit. En stund som inte riktigt verkade bli som tänkt. 

”Första blodiga köttbiten på 9 månader. Va lyckat det verkade bli… Alla njöt verkligen av stunden.”

MISSA INTE: 

På spåret 2024-2025: Deltagare i nya säsongen

Allt om Marianne Eklöf Törnblom: Opera, make och sonen Edvin

/
/
stats