Laila Bagge avslöjar pappans miss.
Laila Bagge avslöjar pappans miss. - Foto: Naina Helén Jåma / TT Karin Törnblom/TT

Laila Bagge avslöjar pappans misstag: "Det gick inte..."

Laila Bagge hade en komplicerad relation med sin pappa under uppväxten. Nu avslöjar Laila ett misstag som hennes pappa har gjort.


Laila Bagge, 51, är en svensk radio- och tv-profil. Under sin karriär har hon bland annat suttit i "Idol"-juryn, synts i reality-program som "Svenska powerkvinnor", och numera är hon också radiohost i "Rix morgonzoo". 

Laila Bagge om relationen med pappan

Laila har aldrig varit rädd för att dela med sig av sig själv, vare sig det är i radio, sociala medier eller intervjuer. Hon har bland annat berättat att relationen med hennes pappa Mujir varit skakig. 

I ett samtal med Dialogiskt berättade Laila att hennes pappa var frånvarande under delar av uppväxten, vilket har påverkat hur deras relation ser ut i dag.  

– Jag ser inte honom som en fadersgestalt, det gör jag inte, utan mer som en vän. Jag träffade honom fram till att jag var två år, sen försvann han ur mitt liv till att jag var tolv. Då fanns inte han. Han kom tillbaka som gubben i lådan när jag var tolv, så då har man inte fått någon fadersrelation, sa hon då till Dialogiskt.

Under åren har Laila undrat om hon skulle kunna ha en relation med sin pappa som vuxen. Till slut konfronterade Laila sin pappa. 

– Jag sa "antingen är du en del av mitt liv eller inte, och då vill jag inte se dig något mer", och då grät han faktiskt. Det var första gången som vi hade ett "breakthrough" där han grät och bad om ursäkt, berättade Laila i Dialogiskt och fortsatte:

– Han sa att han varit som en gigolo, gillat mycket tjejer, kört sportbilar och han har inte varit ansvarsfall, men han ville gärna plocka hem det nu. Då sa jag "okej vi kör". Sedan dess har vi i stort sett hörts varje vecka. Det har vänt, så det känns bra. 

MISSA INTELaila Bagge avslöjar: Därför bor Kit inte med Niclas Wahlgren

Laila Bagge. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Laila Bagge avslöjar pappans miss

I dag har Laila och hennes pappa alltså en god relation, vilket Laila visar på Instagram. I en händelse skämtar nämligen Laila med sin pappa, som råkat ut för ett misstag. 

Så vad är det egentligen för miss? Jo, han har färgat håret på en salong, men resultatet blev inte som han hade tänkt sig. Istället för blont hår fick han nämligen en orange frisyr.

Han har dessutom tatuerat ögonbrynen, men istället för den önskade gröna färgen så har brynen blivit gröna. 

För att hjälpa sin pappa återställa utseendet tog Laila med honom till både en tatueringssalong och frisören.

"Det gick inte att tatuera om ögonbrynen, men måste tatuera om ögonbrynen, man måste lasra bort den gamla tatueringen...", skriver Laila. 

Håret fick han däremot färga, men det var inte helt enkelt att få bort den orange färgen. 

"Det blev bättre men svårt att få bort all orange färg", avslutar Laila. 

Foto: Instagram/lailabagge
Foto: Instagram/lailabagge
Foto: Instagram/lailabagge

LÄS MER: 

Allt om Petra Malm: Ålder, längd, familj, barn och elitsoldat

Emilio Ingrossos hälsning till barnen väcker reaktioner

Följarna i chock efter Benjamin Ingrossos video

/
stats