Rickard Olssons skarpa varning till följarna.
Rickard Olssons skarpa varning till följarna. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg Henrik Montgomery/TT

Rickard Olssons varning till följarna – efter händelsen

Rickard Olsson är en svensk programledare och radioprofil. Nu riktar han en skarp varning till sina följare på Instagram efter en händelse.


Rickard Olsson, 56, har gått igenom en händelserik period.

MISSA INTE: Rickard Olsson talar ut – efter stökiga skilsmässan: ”Onaturligt”

Rickard Olsson och Giséle Essés svåra skilsmässa

Under de senaste åren har han nämligen kämpat sig en svår skilsmässa, som komplicerades ytterligare av att Rickard skrivit över halva sitt hus på makan Giséle Essé, 46, under tiden de var tillsammans.

När paret separerade ville Giséle nämligen inte släppa taget om villan, och Rickard tvingades flytta från huset till ett attefallshus på tomten. För Aftonbladet berättade Giséle då att de endast kommunicerade via ombud, trots att de fortfarande bodde på samma tomt. 

– Det är ju ingenting man önskar såklart, det är en jättemärklig situation på alla sätt och vis. Jag tror att när man kommer fram till ett sånt här beslut så vill man ju helst att det ska gå så snabbt som möjligt, så att både han och jag kan få börja leva våra egna liv. Men den här tvisten i bodelningen gör ju någonstans att vi sitter fast, sa hon då.

För att köpa ut Giséle var Rickard tvungen att samla ihop fyra miljoner kronor.

– Vi kom till en lösning. Jag fick låna pengar av en väldigt snäll vän och tvingades även sälja båten. Sedan ska vi sälja en sommarstuga och lösa det lånet och sedan är det klart, berättade Rickard för Aftonbladet.

MISSA INTE: Janni Delér köper Rickard Olssons hus – efter miljonförlusten

Rickard Olsson och Giséle Essé. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Rickard Olssons lycka har vänt

Sedan bouppdelningen blev klar har vindarna vänt för Rickard, som nu verkar leva sitt bästa liv. Han har bland annat hittat kärleken igen med modellen Cathrine Hardenborg

Cathrine Hardenborg. Foto: Bertil Ericson /TT

Rickards ekonomiska bakslag verkar också ha löst sig, för han har unnat sig flera lyxiga resor under den senaste tiden. I början av oktober 2024 var han nämligen på en resa i södra Europa. Han stannade bland annat i Italien och Frankrike. 

"Älskar Florens. Senast jag var här fyllde mamma 50 år. 28 år sedan, i ett annat liv. Men Florens var sig likt. Michelangelos David är fortfarande naken. Nu tillbaka till båten, imorgon blir det skaldjur i Marseille. Mon Dieu ! @msccruisesofficial@gocruisingse ingen dålig resa för någon som samlat klistermärken till resväska", skrev Rickard då på Instagram

Rickard Olssons skarpa varning till följarna

Nu har Rickard tagit ton på Instagram igen, men denna gång med ett mindre positivt budskap. Han har nämligen sett ett falskt konto på Facebook. Personen i fråga verkar utge sig för att vara Rickard.

Nu riktar Rickard en varning till sina följare om den falska profilen. 

"Stöter ni på det här kontot på FB eller Insta så är det INTE jag. Det är en scam. Anmäl. Heja Brynäs", skriver Rickard i inlägget. 

LÄS MER:

Åsa Ingrosso lämnar – efter tuffa tiden: "Lever sitt egna liv"

Christina Schollins liv som änka – nu har hon flyttat

Detaljen i Pernilla Wahlgrens sovrum väcker reaktioner

/
stats