Åsa och Emilio avslöjar stora förändringen.
Åsa och Emilio avslöjar stora förändringen. - Foto: Stella Pictures & Instagram/asa_ingrosso

Åsa Ingrosso lämnar – efter tuffa tiden: "Lever sitt egna liv"

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso äger en lägenhet med takterass i Palma de Mallorca. Nu avslöjar Åsa att de lämnar bostaden efter en svår tid.


Åsa Ingrosso, 50, och Emilio Ingrosso, 59, lever ett liv av lyx och flärd i Palma de Mallorca, Spanien. Tillsammans driver de flera restauranger, bland dem kedjan La Perla, som finns både i Spanien och Sverige. 

MISSA INTE: Detaljen i Pernilla Wahlgrens sovrum väcker reaktioner

Åsa Ingrosso och Emilios liv på Mallorca

Med flera succérestauranger under vingarna är deras vardag fylld av arbete, vilket Åsa har berättat för Damernas värld.

– Det är alltid fullt upp när man är egenföretagare, det både ringer och mejlar i oändlighet. Med sex restauranger att hålla koll på så blir vi aldrig riktigt lediga. Men jag ska verkligen inte klaga, för att bo på Mallorca är som att vara i ett semesterparadis, sa Åsa då. 

Det är ingen hemlighet att Åsa och Emilio älskar Mallorca. I samtalet med Damernas värld berättade Åsa om parets favoritaktiviter under sommaren. 

– Utöver det längtar jag efter alla vackra stränder här på Mallorca, klipporna, det turkosa havet, att vistas vid poolen, ha picknick och att dricka cava sangria, och att somna i skuggan med vovvarna.  

MISSA INTE: Här fångas Åsa Ingrosso och Emilios intima stund på video

Åsa och Emilios lyxiga bostad på Mallorca

Åsa och Emilio bor i Spanien på heltid, och de har skapat ett hem i staden. På Instagram har hon visat upp våningen, som har en enorm takterass. 

Åsa och Emilio lämnar – efter tuffa tiden

Trots att de under många år trivts i bostaden, verkar det som att det är dags för en förändring för paret. Åsa avslöjar nämligen att de hittat en ny lägenhet. Men varför vill de egentligen flytta från den lyxiga bostaden?

Jo, Åsa berättar att det blåser alldeles för mycket på deras nuvarande terass. 

"Den här terassen är hysterisk och lever sitt egna liv. Detta huset ligger som i en strut som fångar upp hela Mallorcas vind. Även en dag när det på andra ställen inte blåser, för det är faktiskt en väldigt lugn och sansad ö. Så har vi storm hos oss. Våra möbler far omkring, lamporna blåser ner och går sönder, varenda kudde hamnar hos grannen och vårt megastora olivträd som väger bly har trillat så många ggr att nu häromdagen gick en gren av.", skriver Åsa i ett inlägg på Instagram.

Istället för terassen med havsutsikt ska Åsa och Emilio nu flytta till en större våning som har naturen utanför dörren. 

"Min dröm har länge varit att bara kunna öppna upp dörrarna från vardagsrummet och kliva rakt ut. Ja.. nu har jag fått det. Vi har inte längre havsutsikt men känslan av stillhet här är magisk. Lugnet. Utan vinande, bankande och skramlande även inne så det låter som hela huset ska fara iväg. Dessutom är havet numera precis utanför dörren så vi ser det många timmar varje dag ändå. Det känns verkligen helt ok.", fortsätter Åsa. 

LÄS MER:

Åsa Ingrossos hårda ord – efter Pernilla Wahlgrens bröllop: "Konstigt"

Christina Schollins liv som änka – nu har hon flyttat

Måns och Ciaras mysiga stund – intima kyssen fångad på bild

/
stats