Privata kyssen fångad på bild.
Privata kyssen fångad på bild. - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Måns och Ciaras mysiga stund – intima kyssen fångad på bild

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson har åkt på en romantisk roadtrip. Under resan fångades en särskilt intim stund på bild.


Det är ingen hemlighet att Måns Zelmerlöw, 38, och Ciara Janson, 37, har haft mycket på sin tallrik under 2024. De är både småbarnsföräldrar och framgångsrika karriärmänniskor, och dessutom har de kämpat sig igenom en svår tid i deras relation.

MISSA INTE: Måns Zelmerlöw och Ciara lämnar – stora beslutet med familjen

Måns har varit otrogen i tidigare relationer

Diskussionen om vad som egentligen hänt mellan makarna Zelmerlöw kom i samband med att Ciara avföljde Måns på Instagram. Genast var det många som misstänkte en otrohetsaffär, eftersom Måns varit ärlig om att han i tidigare relationer varit otrogen.

När Måns besökte tv-programmet "Renées brygga" 2018 berättade han att han alltid haft ett stort bekräftelsebehov som han mättat på fel sätt. 

– Mycket har nog legat i att jag vill ta mig framåt och uppåt så snabbt som möjligt, och att jag vägrat att stanna upp och tänka efter vad det är för något jag egentligen är med om. Det finns något som är mycket viktigare än att stå på scenen, även om det är fantastiskt med, så är det inte på liv och död längre. 

När Renée frågade Måns om Ciara är medveten om hans historia med otrohet, svarade Måns att hon vet allt. 

– Ja, absolut, hon vet om allting. Men hon är likadan, så det är bra, svarade han då. 

MISSA INTE: Måns Zelmerlöws miljonköp – bakom ryggen på Ciara

Måns Zelmerlöw: "Kämpar för att hålla ihop vår relation"

När ryktena om en potentiell otrohet tog fart under 2024 fick Måns till slut nog och uttalade sig i media. Många trodde nämligen att Måns även var inblandad i ett sexköp som Stoppa Pressarna skrivit om. 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa Måns då till Aftonbladet och fortsatte:

– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn.

MISSA INTE: Nicola Perrelli har inte träffat sonen Alessio på 7 år

Här fångas mysiga stunden på bild – intima kyssen

Sedan svårigheterna tidigare i år verkar det i alla fall som att Måns och Ciara har hittat tillbaka till varandra. Tillsammans med barnen har Måns och Ciara nämligen valt att åka på en roadtrip. 

Under resan passade Måns på att dela med sig av några mysiga stunder med familjen. På en av bilderna syns Ciara och Måns kyssa varandra. 

LÄS MER:

Pernilla Wahlgren om tuffa tiden – tjafsen med Christian

Mondos dyra förlovningsring till Desiré – enorma prislappen

Simons Skölds lyxgåva till Camilla Läckberg: "Fet ångest..."

/
/
stats