Lisa Ajax visar upp lyckan med pojkvännen.
Lisa Ajax visar upp lyckan med pojkvännen. - Foto: Christine Olsson/TTJohan Nilsson/TT

Lisa Ajax lycka med pojkvännen – visar upp bilderna

I juni 2024 välkomnade Lisa Ajax och pojkvännen Max Huss sin dotter till världen. Nu visar Lisa upp några lyckliga bilderna från en speciell stund på Instagram.


Det var i juni 2024 som Lisa Ajax och pojkvännen Max Huss dotter kom till världen. Under sommaren har Lisa stolt visat upp dottern, som fick namnet Junie.

MISSA INTE: Nicola Perrelli har inte träffat sonen Alessio på 7 år

Junie föddes med ovanlig åkomma

På Instagram delade Lisa bilder på dottern, men hon berättade också att Junie lider av en ovanlig åkomma, som gjorde att hon föddes med två bulor på huvudet. 

Junie föddes med kefalhematom, därav hennes små bollar på huvudet. Är inte farligt men ganska ovanligt att det är på båda sidorna. Vet inte varför hon fick det men eventuellt att det har att göra med att hon låg så långt ner dagarna innan förlossningen startade.", skrev Lisa då på Instagram.  

Lisa Ajax svarar på elaka kommentarerna om Junie

Trots föräldrarnas glädje över dotterns ankomst, har responsen på Instagram inte alltid varit positiv. Det är nämligen flera som lämnat elaka kommentarer om Junies vikt. 

 Stundvis har Lisa blivit arg och svarat på kritiken. 

"Men hon ser ju konstig ut, extremt tjock, undra varför hon är ju så liten", skrev någon till Lisa på Instagram.

"Ja men vi kan ju absolut börja med någon slags kroppshets på små bebisar nu också", svarade en upprörd Lisa i en Instagram-händelse.

LÄS MER: Lisa Ajax varning till följarna – efter hatkommentarerna: "Konstigt"

Lisa och Max fick dottern Junie i juni 2024. Foto: Johan Nilsson/TT

Lisa Ajax visar upp lyckan med pojkvännen

Under helgen var det dags för en stor stund i lilla Junies liv, nämligen hennes dop. På Instagram visar Lisa upp lyckan tillsammans med pojkvännen och dottern.

"Junie Paula. Världens finaste höstdag igår och vår älskade Junie döptes. Så mycket kärlek och tacksamhet över att hon kommer få ha så fina människor runt sig.", skriver hon. 

LÄS MER: 

Hans Wahlgrens uppmuntran till Christina innan bortgången

Mondos dyra förlovningsring till Desiré – enorma prislappen

Allt om Magnus Roosmann: Familj, fru, filmer, serier och kända dottern

/
stats