Camilla Läckberg fick en lyxig present från Simon i födelsedagspresent.
Camilla Läckberg fick en lyxig present från Simon i födelsedagspresent. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT STELLA Pictures

Simons Skölds lyxgåva till Camilla Läckberg: "Fet ångest..."

I augusti firade Camilla Läckberg sin 50-årsdag med en storslagen fest som varade i två dagar. Nu avslöjar Simon den dyra presenten till Camilla.


Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg fyllde 50 år den 30 augusti och det firades med dunder och brak. Camilla styrde nämligen ihop hela två fester, med helt olika teman. 

Nu avslöjar Simon Camillas dyra present, vilket Hänt var först med att rapportera. 

Camilla Läckberg festade i två dagar: "Sprit på dunk"

Det blev en finklädd kväll med Oscarstema och en i mer avslappnad "bonna"-stil. I en intervju med Femina har Camilla tidigare berättat varför hon firar födelsedagen med två olika teman. 

– Festen är två kvällar där jag vill ha med båda sidorna av min personlighet, eller båda aspekterna av mitt liv snarare. Mitt liv är ju ganska splittrat på många sätt, så på fredag blir det Oscarsgala. Då är det glitter, glamour och tjusigt. På lördag blir det ”bonnafest” med sprit på dunk, tatuerare, dansband och burköl, sa hon då till tidningen.

På festerna syntes kändisar som artisten Viktor Frisk, programledaren Jessica Almenäs och radioprofilen Laila Bagge. I samtalet med Femina avslöjade Laila att hon ändrade gästlistan många gånger innan de lyckligt utvalda fick sin inbjudan. 

– Det har varit lite av ett problem. Jag som är rädd att någon ska känna sig utelämnad. Men jag började först med en lista på alla jag tycker om. Då kom jag upp i 450, 500 personer, vilket gjorde det mer till ett event istället för en privat fest. Allt blev så stort plötsligt. Då började jag istället titta på vilka jag aktivt umgås med. Vem har jag haft en privat middag med de sista fem åren?, sa hon till tidningen. 

LÄS MER: Camilla Läckbergs vilda födelsedagsfirande: ”Sprit på dunk”

Laila Bagge visar upp festkvällen med Camilla

Att festen blev lyckad råder det ingen tvekan om, för det var många av Camillas vänner som tog ton på Instagram efter firandet. 

En av dessa var Laila Bagge, som bland annat visade upp scener från lördagens "bonnafest".

LÄS MER: Camilla Läckbergs galna födelsedagsfest – se exklusiva bilderna här

MISSA INTE: Camilla Läckbergs känslomässiga avsked – splittras från dottern

Camilla osäker i relationen med Simon

En som såklart var på plats under festligheterna var Camillas make Simon Sköld, 37. Paret blev tillsammans under sommaren 2014. Många höjde på ögonbrynen när beskedet kom, eftersom det skiljer sig 13 år mellan Camilla och Simon.

Camilla har tidigare berättat att hon i början av deras relation kände sig osäker över både ålderskillnaden och att Simon var vältränad. 

– När jag träffade Simon så krockade mina ”issues” med Simon som ju är väldigt atletiskt, väldigt vältränad. Och jag hade väldigt stora osäkerheter kring det. Men jag tog faktiskt upp det med honom, sa hon till Femina och fortsatte:

– Då sa han: ”Men om jag hade velat vara ihop med en 25-årig fitnesstjej så hade jag väl varit det? Jag vill vara ihop med dig”. Och det kom så från hjärtat, det svaret, att det har jag alltid burit med mig. 

Camilla Läckberg och Simon Sköld 2015. Foto: Maja Suslin / TT

Simon Skölds lyxiga gåva till Camilla på 50-årsdagen

Under åren har kärleken sprudlat mellan Camilla och Simon, som 2016 välkomnade gemensamma dottern Polly till världen.

När Camilla fyllde 50 var det därför självklart att Simon skulle slå på stora trumman och överraska sin fru med en lyxig present. När Hänt träffade Camilla och Simon på röda matten i oktober avslöjade Simon att han känt ångest över vad han skulle ge i present.

– Hon och presenter är hemskt. Jag har fet ångest inför hennes födelsedag och sen när den tar slut har jag fet ångest ända till jul och så går det runt så, sa Simon med ett skratt.

Men trots oron blev det en lyckad födelsedagsgåva. Camilla fick nämligen en ring från lyxiga "Cartier". 

– En riktig klassiker jättefin, säger Camilla till Hänt.

LÄS MER: 

Carola chockar personalen – med vågade plagget: "Spyfärdig"

Pernilla Wahlgren om äktenskapsförordet – Christian blir utan

/
/
stats