Carola visade upp en vågad outfit på flygplatsen.
Carola visade upp en vågad outfit på flygplatsen. - Foto: Caisa Rasmussen/TT Charlotte Brunzell/TT

Carola chockar personalen – med vågade plagget: "Spyfärdig"

När Carola flög till Stockholm efter en spelning fick flygplatspersonalen en rejäl chock. Carola dök nämligen upp en en minst sagt oblygt plagg.


Carola Häggkvist, 58, fick sitt genombrott som 16-åring 1983. Sedan dess har mer än 40 år passerat, och Carola är i dag en av Sveriges mest folkkära artister. 

MISSA INTE: Marcus Noterius öppnar upp om måendet: "Oönskat beteende"

Carolas hektiska vardag: "Så yr"

Trots att det var fyra decennium sedan Carola slog igenom, är hon fortfarande en aktiv artist. Hon åker ständigt mellan spelningar och ställer gärna upp i tv-program.  

Hon har själv berättat att det är svår att få ihop vardagspusslet, och att hon känner stress över alla åtaganden. I augusti 2024 delade Carola ett inlägg på Instagram om en ögonoperation som hon skulle göra.

Enligt Carola gick det nästan inte att få till operationen, eftersom hon just då skulle delta i ett tv-program.

Under de intensiva dagarna behövde Carola lägga sig ner och vila på marken, eftersom hon kände sig yr. Det berättade hon på Instagram.

"Var så ’yr i bollen’ igår att jag la mig ned i gräset en liten stund och andades medan jag väntade på taxin hemåt", skrev hon då under inlägget. 

Ändå känner hon en lycka över att få jobba med någonting så roligt. 

LÄS MER: Carolas oväntade besked – avslöjar sanningen: ”Vänta bara”

Carolas kärleksliv har uppmärksammats i media 

Under åren i rampljuset har Carola varit väl omskriven i media, och någonting som verkar intressera det svenska folket lite extra mycket är stjärnans kärleksliv.

Bland de romanser som uppmärksammat är hennes giftemål med Runar Søgaard

Paret gifte sig inför 6000 människor och under relationen fick de sonen Amadeus Søgaard, som i dag är fotbollsspelare i IFK Norrköping.

Carola har också dejtat musikern Jimmy Källqvist, som under åren blivit en fadersfigur till Carolas andra barn Zoe, som hon adopterade från Sydafrika 2012. 

Under de senaset åren har Carola varit singel, men på senare tid har hon uttryckt en önskan att träffa en man. Men för att Carola ska våga ge kärleken en chans finns det några krav som måste uppfyllas. 

– Jag är rätt nöjd. Jag önskar att det hade vara lite såhär "hello darling, där är du ju", för man önskar att det bara kunde vara lätt och härligt på något sätt. Den här drömmannen kanske inte vågar närma sig mig och då undrar jag lite hur ska han hitta mig, har Carola berättat för Expressen

LÄS MER: Carola Häggkvists krav på männen – ärliga orden

Carola och Runar 1991. Foto: Anders Holmström/TT

Carolas vågade plagg på flygplatsen: "Ta av..."

Carola har med andra ord inga problem med att dela med sig av sitt kärleksliv eller att stå på scen, även om det ibland orsaker henne stress. Och Carola är definitivt inte blyg. 

När hon efter ett framträdande skulle flyga från Göteborg till Stockholm dök hon nämligen upp i sina scenkläder. Anledningen till den oblyga dräkten i säkerhetskontrollen var att Carola stressat från spelningen till Landvetters flygplats.

I ett inlägg på Instagram visar hon upp den komiska scenen. 

"...Jag börjar busa på ett helt tomt Landvetter flygplats kl 23.00 på kvällen. Egentligen är jag spyfärdigt trött men skratten och fnisset gör att jag väcks till liv och hela personalen asgarvade när jag tog av mig kappan i full spegel mundering och traskade igenom detektorn lite elegaaant, som pappa hade sagt.", skriver Carola och forsätter:

"– Vi kan ju inte gärna be dig ta av dig den sa de. – Nej vad bra, sa jag och skrattade, och saknade den ytliga ’kläd massagen’ som jag annars brukar råka ut för. - Vi tror dig, sa de till mig. Tack Viktoria för filmerna och ditt skratt.. exakt så kände jag med. Den tog aldrig slut och ni stod så trofast kvar och vinkade! Som jag skrattade där uppe."

LÄS MER: 

Carolas oblyga fråga till taxichauffören

Åsa Ingrosso avslöjar operationen: "Sanningen ska fram"

Så går det för prinsessan Madeleines barn i svenska skolan

/
stats