Edward Blom behövde räddas av en främling.
Edward Blom behövde räddas av en främling. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Jonas Ekströmer/TT

Främling räddade Edward Blom – efter svåra händelsen: ”Hjälp"

När Edward Blom parkerade sin bil under lördagen gick det inte som han tänkt sig. I stundens hetta kom en främling till undsättning och räddade Edward från den jobbiga situationen.


Edward Blom, 53 är en känd gastronom, programledare och författare.

MISSA INTE: Edward Blom rasar – händelsen väcker reaktioner

Edward Blom: "Några fel och problem"

Hans karriär har på ett eller annat sätt kretsat kring mat, vare sig det gäller hans medverkan i program som "Historieätarna" och "Vi lagar bästa maten", till hans bidrag i Melodifestivalen 2018, "Livet på en pinne". 

Edwards låt tog sig inte hela vägen i musiktävlingen, utan åkte ut redan i den första deltävlingen. Efter förlusten var Edward ändå nöjd, vilket han berättade i en intervju med Aftonbladet

– Jag känner mig oerhört lycklig och lättad, Jag är jätteglad att jag till slut fick till det utan några fel och problem. Nerverna släppte till slut. Jag fick till alla toner så bra jag kan. Jag gjorde till och med rätt rörelser med gaffeln. För mig känns det helt fantastiskt, sa han då till tidningen och fortsatte:

– Min hustru Gunilla är nog väldigt glad att jag inte ska sticka ner till Andra chansen i Kristianstad en hel vecka, eftersom min pappamånad som börjar nu. Jag ska vara pappaledig.

Edward Blom gjorde rätt rörelser med gaffeln. Foto: Fredrik Sandberg/TT
Edward Blom i Melodifestivalen 2018. Foto: Fredrik Sandberg/TT

MISSA INTE: Idol 2024: Deltagare i lördagsfinalerna – de har gått vidare

Hur är Edward Bloms ekonomi?

Sedan Edwards medverkan i Melodifestivalen har han bland annat blivit en del av Spritmuseums styrelse. Som den mångsysslare han är är det därför många som är nyfikna på om det klirrar i kassan för den matglada gastronomen.

I ett samtal med Hänt har Edward berättat om sin ekonomiska situation.

– Om man har fluga och kavaj så ska det tydligen signalera att man är välbeställd. Så är det tyvärr inte. Sedan har vi det här med att jag skulle vara totalt ohämmad, att jag äter och dricker och super hej vilt, sa han till Hänt och fortsatte: 

– Bara för att jag ser glad ut och tar en sup i något tv-program, så betyder det inte att jag inte bryr mig om min hälsa. Folk skulle nog bli ganska besvikna om de såg mig i min vardag. Det är inte champagne varje dag. 

Edward Blom räddades av mystiska främlingen

Trots att ekonomin inte är obegränsad är Edward inte rädd för att lyxa till det.

När han under helgen skulle avnjuta en trevlig sund på Skeppsbron möttes han dock av ett hinder. Bredvid hans bil stod det nämligen en Volvo som blockerade hans väg ut. 

När Edward stod där i sin uppgivenhet kom dock räddningen i form av en okänd man som erbjöd sig att hjälpa till. Mannen klättrade in i Edwards bil och körde ut den. 

"Igår ställde sig en Volvo precis bredvid mig på Skeppsbron. Fanns ingen chans i världen att ta sig in. Efter fem uppgivna minuter kom en herre, som såg min belägenhet, fram och erbjöd sig hjälpa till.", skriver Edward i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

"Han kunde inte heller ta sig in trots att han inte hade min kroppshydda - men var så gymnastisk att han kunde gå in på passagerarsätet och lyckas hoppa över till förarsätet och sedan köra ut bilen åt mig. Dagens ros till den vänlige mannen och dagens ris till Volvomannen."

MISSA INTE: Prinsessan Sofias hemlighet under graviditeten

LÄS MER: 

Camilla Läckberg återförenad med dottern – efter splittringen

Shanga Forsbergs sorg – efter splittringen från Emil

Halloween 2024: När går man bus eller godis? Här är svaret!

Kända popsångerskan är Perla Malmbergs mamma

/
stats