Camilla Läckberg återförenas med dottern – efter tuffa splittringen.
Camilla Läckberg återförenas med dottern – efter tuffa splittringen. - Foto: STELLA Pictures/Charlotte Brunzell/Patrik Österberg

Camilla Läckberg återförenad med dottern – efter splittringen

Det var i september 2024 som Camilla Läckberg tvingades ta avsked från dottern Meja, som skulle flytta till Göteborg. Nu återförenas mor och dotter.


Camilla Läckberg, 50, är en inte bara en välkänd författare och tv-profil, utan hon är också mamma till fyra barn. Tillsammans med maken Simon Sköld, 37, fick hon dottern Polly 2016.

Med tv-profilen, polisen och politikern Martin Melin har hon sonen Charlie, och från relationen med Micke Eriksson fick hon sina äldsta barn, Wille och Meja.

MISSA INTE: Camilla Läckberg gör det vågade – framför barnen: "Hoppas..."

Reality-serien "Läckbergs" har premiär 2025

Camilla har både skrivit deckarböcker som "Fjällbacka-serien", och deltagit i reality-program som "Svenska powerkvinnor".

Under 2025 kommer Camilla och hennes familj dessutom synas i realiy-serien "Läckbergs", som kommer att följa familjens vardagsliv.

Camilla berättade om den glada nyheten på Instagram. För sina följare avslöjade hon då att hela familjen ser fram emot projektet.

 "Jag och Simon hade bestämt oss på förhand. Om något av barnen sagt nej, eller varit tveksam, så hade det blivit ett nej. Men alla barnen sa ja, även de av barnen som alltid sett med stort ointresse på både min och @simonskold ’s offentlighet och offentlighet i stort. ”Kan vara ett kul familjeprojekt att göra ihop” sa de, och med det sa jag och Simon ok. Så hela hösten kommer vi följas av ett filmteam, i vardag och fest, kammat och okammat, högklackat och foppatofflor. Välkomna till cirkusen!"

MISSA INTE: Stora utseendeförändringen – så såg Chris O'Neill ut förut

MISSA INTE: Tareq Taylors rädsla med Sofia Ståhl – innan barnet kommer

Camilla Läckberg splittras från dottern

Strax efter beskedet om familjen Läckbergs tv-satsning flyttade Camillas dotter Meja från Stockholm. Flyttlasset gick till Göteborg, där Meja skulle börja studera. 

"Emotionell helg på många sätt. Idag flyttar hon hemifrån. Min äldsta dotter, solstrålen som är född med ett leende på läpparna. Flyg högt älskling, njut av äventyret. Grattis Göteborg till nytillskottet!", skrev Camilla då på Instagram

LÄS MER: Camilla Läckbergs känslomässiga avsked – splittras från dottern

Camilla Läckberg och Meja Läckberg. Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson
Camilla Läckberg och Simon Sköld. Foto: Stella Pictures

Camilla Läckberg återförenas med dottern: "Märklig känsla"

Trots att Camilla och Meja spenderat tid ifrån varandra verkar de som att de har en nära relation. Nu har Camilla nämligen passat på att besöka Meja i Göteborg. 

På Instagram berättar Camilla nämligen att hon tillsammans med filmteamet från "Läckbergs", hjälpt Meja att storhandla, laga mat och inhandla nödvändigheter på Ikea. 

"Varit en underbar men märklig känsla hälsa på sitt första utflyttade barn i hennes nya hem. Fyllt kylen, lagat mat till frysen så hon iaf kan få mammas hemlagade mat när hon saknar oss. Och rejäl IKEA-runda. Och man vet att filmteamet börjar bli del av familjen när de börjar lägga saker i vagnen de tycker @meja1146 behöver för att citera @christoffercarringer ”Man kan aldrig ha för många blockljus" @viaplaysverige@creative_society_production"

LÄS MER:

Shanga Forsbergs sorg – efter splittringen från Emil

Laila Bagge avslöjar: Därför bor Kit inte med Niclas Wahlgren

Rickard Olssons ärliga ord om lyxiga resan: "Värdelöst"

/
/
stats