Charlotte Perrellis dyra present från Anders Jensen
Charlotte Perrellis dyra present från Anders Jensen - Foto: Andreas Hillergren/TT, Adam Ihse/TT

Anders Jensens svindyra present till Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli fyllde nyligen 50 år och firades med pompa och ståt. Och i present gav maken Anders Jensen något riktigt lyxigt.


I början på oktober 2024 fyllde schlagerdrottningen Charlotte Perrelli 50 år! Jubileet firades med en jättefest i familjens lyxhus i Marbella, 35 gäster bjöds in till den exklusiva födelsedagsfesten. 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifte sig 2015. Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl

I lyxhusets trädgård dukades det upp långbord framför poolen, kristallkronor lös upp trädgården under kvällen och det bjöds på en enorm tårta efter middagen. Bland gästerna var det kända namn som Carola HäggkvistMicael BindefeldtViktor FriskChristine Meltzer, Johan Pråmell och Christer Lindarw

Barnens hyllning till sin mamma 

Gästlistan bestod även av familjemedlemmar, som Charlotte och Anders Jensens barn: Adrian och Alvin, Charlottes två äldre söner från sitt tidigare äktenskap, Angelo och Alessio och Anders dotter Izabella från sin tidigare relation. Barnen höll tal under middagen som Anders Jensen dokumenterade på Instagram: 

Anders Jensens kärleksfulla ord till Charlotte 

På Charlottes stora dag passar Anders även på att hylla sin hustru och dela med sig av sina känslor i ett kärleksfullt inlägg på Instagram. 

”Charlotte, du är inte bara en av Sveriges mest begåvade och framgångsrika artister, du är också min fantastiska fru, en underbar mamma och en stor inspirationskälla. Din styrka, din värme och ditt engagemang för det du älskar gör dig till en förebild för så många – särskilt för våra barn, både de vi har tillsammans och de som kom in i våra liv från tidigare äktenskap.”

Han fortsätter: 

”Vi har byggt ett liv tillsammans där kärleken alltid är starkast, där vi alltid står som en enhet. Även när folk drar i oss åt olika håll, så är det alltid du och jag. Du och jag mot världen. Du har lärt mig att varje ögonblick vi delar är värdefullt, och jag är så stolt över allt vi har åstadkommit tillsammans.” 

Charlotte kommenterar inlägget: 

”Du är min stora kärlek! Älskling!!!!!! Och vi har så mycket framför oss. Som jag ser fram emot att få dela resten av mitt liv med dig. Du och Jag!”

Lyxiga gåvan 

Att Anders Jensen och Charlotte Perrelli har det gott ställt råder det ingen tvekan om, och när det kommer till presenter till varandras sparas det inte på krutet! Speciellt inte på en så stor årsdag som 50 år. Till Expressen har Charlotte Perrelli berättat om den exklusiva födelsedagspresenten. 

”Jag fick en gigantisk sten från min man”, skriver Perrelli till tidningen. 

Att diamanten gnistrar rejält kan vännerna intyga: 

”Johan Pråmell sa: 'Det är tur att du bor så stort så du kan går runt här hemma, om du inte vågar gå ut med den där'.”

Förutom en enorm diamant blev Charlotte bortskämd med gåvor bestående av resor, ett smyckeskrin från Svensk tenn, porslin från Louis Vuitton och skor från Loro Piana. 

”Tack, tack, tack. Är fortfarande alldeles varm efter dagar av firande”, skriver Perrelli på Instagram. 

/
stats