Laila Bagge avslöjar: Därför bor Kit inte med Niclas Wahlgren.
Laila Bagge avslöjar: Därför bor Kit inte med Niclas Wahlgren. - Foto: ANDERS WIKLUND / TT Jonas Ekströmer/TT Fredrik Wennerlund/Stella Pictures

Laila Bagge avslöjar: Därför bor Kit inte med Niclas Wahlgren

Laila Bagge och Niclas Wahlgren skilde sig 2015 efter fem års äktenskap. Tillsammans fick de sonen Kit, som i dag bor hos sin mamma. Nu avslöjar Laila varför Kit inte bor hos Niclas.


Laila Bagge, 51, blev tillsammans med Niclas Wahlgren, 59, 2010. Bara ett år senare fick de sonen Kit Wahlgren.

Sedan de skilde sig 2015 har de haft delad vårdnad om Kit, men under det senaste året har situationen förändrats.

Nu avslöjar Laila varför Kit inte längre bor hos Niclas, vilket Hänt var först med att rapportera. 

MISSA INTE: Laila Bagges stora lögn för Niclas Wahlgren: "Åt helvete"

Därför skilde sig Laila Bagge och Niclas Wahlgren

Laila är en av programledarna i radioprogrammet "Rix Morgonzoo". Som radiohost är Laila inte blyg inför att dela med sig av sitt liv. Nyligen avslöjade hon nämligen varför hon och Niclas gick skilda vägar. 

Enligt henne handlade det främst om att Niclas inte ville ta hand om deras gemensamma hund, Brorsan. 

För sin kollega Roger berättade Laila då att hon ställde ett ultimatum där Niclas var tvungen att välja mellan henne och hunden eller att lämna äktenskapet. Roger frågade då Laila om Niclas lämnade henne, men enligt Laila var det ändå hon som tog steget.

– Nej, det var ju jag som gjorde det. Men valet var väldigt enkelt. Antingen kommer ni överens eller så får du sticka. Så jag tror att det var det till 50 procent, förklarade Laila i radion.

LÄS MER: Därför skilde sig Laila Bagge och Niclas Wahlgren – sanningen efter alla år

Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Foto: Maja Suslin / TT

MISSA INTE: Laila Bagge ryter ifrån – efter vännens kritik i direktsändning: "Skiter i"

Niclas Wahlgrens flytt till Spanien

Under den senaste tiden har det skett många förändringar i Niclas liv. Han har nämligen tagit ett steg tillbaka från tv-rampljuset och sadlat om till att bli PT och hälsocoach. Han har också flyttat till Nerja, Spanien, där han dessutom blivit krögare. 

I maj 2024 berättade Niclas de glada nyheterna på Instagram.

"Tänk att få sätta sig på sin egen restaurang @restaurantlemon_ och äta den godaste maten jag vet och som dessutom är tillagad av en av mina allra bästa vänner som också är delägare.", skrev Niclas och fortsatte:

"Utanför hörs havet och stim av glada människor där värmen i luften är galet härlig långt långt in på sentimmarna.Det är en speciell känsla måste jag säga och känns ända in i själen i detta vackra land. Allt det som jag drömt om och tänkt att det gör jag ”sen” blev plötsligt nu istället."

Därför bor Kit inte längre med Niclas Wahlgren

I samband med Niclas nya livsstil är det också en del som förändras i hans privatliv. Sonen Kit bor inte längre med sin pappa. I ett samtal med Hänt avslöjar Laila att Kit endast har bott hos henne i ett år. 

Hon menar att det aldrig var tänkt att Kit skulle följa med till Spanien, eftersom han har sitt liv i Sverige. 

– Han bor ju här och vill vara här i Sverige, spela fotboll och vara med sina vänner. Han vill inte flytta, absolut inte. Han har ju allting här, säger hon till tidningen. 

När Laila får frågan hur det känns att ensam ta hand om sonen, berättar hon att hon är nöjd över situationen.

– Som mamma är man väl alltid glad att ens barn väljer att vilja bo hos en. Alla föräldrar känner väl att man vill vara med sitt barn. Jag är glad, även om jag drar det tyngsta lasset, men för mig är det fortfarande min son så jag kan inte kalla det för ett tungt lass. Jag har ju hellre honom hos mig än inte. Så han får välja precis som han vill, om han vill flytta till Spanien eller bo kvar i Sverige hos mig, svarar Laila. 

LÄS MER: 

Stora utseendeförändringen – så såg Chris O'Neill ut förut

Tareq Taylors rädsla med Sofia Ståhl – innan barnet kommer

Måns Zelmerlöw och Ciara lämnar – stora beslutet med familjen

/
/
/
stats