Ciara och Måns Zelmerlöw gifte sig 2019
Ciara och Måns Zelmerlöw gifte sig 2019 - Foto: Instagram/@ciarajzelmerlow, Adam Ihse/TT

Måns Zelmerlöw och Ciara lämnar – stora beslutet med familjen

Under sommaren hade Måns och Ciara Zelmerlöw en tuff tid i äktenskapet. Nu berättar Ciara hur det står till och avslöjar familjens framtidsplaner.


Artisten Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw gifte sig i september 2019 och sedan dess har de fått två gemensamma barn, Albert och Ossian. Ciara hade sedan en tidigare relation sonen Archie, vilket innebär att Måns även är bonuspappa. 

Under sommaren 2024 började det ryktas om att relationen mellan Måns och Ciara kanske inte var på topp. Detta efter att Ciara avföljt sin man på sociala medier. Till Aftonbladet bekräftade Måns att han och Ciara hade det kämpigt relationen: 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation, sa han till tidningen i maj. 

Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES

Hittade tillbaka till varandra  

Paret tog lite tid ifrån varandra och Måns spenderade större delen av sommaren i Sverige medan Ciara var hemma i England och åkte på semester med en tjejkompis. Och det verkar som att lite tid ifrån varandra var precis vad paret behövde. 

När Måns öppnade upp sin vin- och kaffebar, ”Beans & Grapes”, i Båstad var Ciara och barnen på plats för att stötta den nya satsningen. 

Därefter har familjen varit på glamping och på en härlig semester i Grekland ihop. Det verkar alltså som att Måns och Ciara löst sina tidigare problem och hittat tillbaka till varandra igen!

Läs merMåns Zelmerlöw och Ciara återförenade – efter skakiga tiden i äktenskapet

Måns köpte vingård i Sverige

Att Måns är intresserad av vin råder ingen tvekan om, han har lanserat flera olika viner i sin omåttligt populära vinserie MZ. Men nu tar han det steget längre. 

I radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner” avslöjade han nyligen att han köpt en vingård i Staffanstorp något Expressen rapporterat om. Vingården är redan i bruk och det finns flera vinrakor. 

– Det finns 550 chardonnayrankor där som är 20 år gamla vilket är helt unikt för det är en ranka som inte ska kunna odlas i Sverige. Men dem som jag köpte gården av visste inte det och de hade fyra bra år så det blev jättebra. 

– Så nu tänker jag att jag ska skapa det bästa svenska bubblet om typ tre till fem år. 

Vid tiden för köpet hade övriga familjemedlemmar ingen aning om Måns miljonköp i Sverige. 

– Alltså nej... någon gång ska jag berätta det, säger artisten och skrattar. 

Familjen flyttar till Sverige – lämnar England 

Ciara Zelmerlöw är ursprungligen från England och paret har varit bosatta i London i flera år. Men nu tar familjen det stora steget och flyttar till Sverige. 

Det var när Ciara nyligen var i Sverige för att ställa ut sin konst på Affordable art-mässan, som hon avslöjar till Expressen om flytten till Sverige. Hon kan även berätta att paret har löst sina problem och är på en bra plats i äktenskapet. 

– Måns och jag är på en bra plats, och vi är exalterade att se vad som väntar framåt.

– Vi flyttar till en vingård i Sverige och det är väldigt roligt. Det är massa byggande, renoveringar och såna där saker.

Ciara berättar att hon älskar Sverige och ser fram emot ett vardagsliv i sin makes hemland.

– Jag älskar verkligen Sverige och jag älskar hur saker fungerar här, det är annorlunda. Speciellt skolsystemet, det kommer bli en intressant förändring.

För att klara vardagslivet ska Ciara börja skolan för att lära sig svenska. 

– Språket är ett litet problem, men jag kommer att gå i skola för att lära mig. Jag behöver sitta i ett klassrum och lära mig svenska, jag kan inte sitta med en app eller något. Jag kommer försöka och se om jag verkligen kan dyka ner i livet i Sverige.

Pendlar mellan England och Sverige för sonen

Ciara har sonen Archie från en tidigare relation och berättar att han inte kommer flytta med till Sverige, utan stannar i England med sin pappa. Vilket gör att Ciara kommer pendla en del. 

– Jag har en äldre son som bor i Storbritannien, så jag kommer vara på båda ställena. Det kommer bli en del resande. Det kommer vara mycket, men det kommer att bli kul.

/
/
stats