Janni Delér köper Richard Olssons hus.
Janni Delér köper Richard Olssons hus. - Foto: Erik Simander/TT Instagram/jannid

Janni Delér köper Rickard Olssons hus – efter miljonförlusten

Det var under sommaren som Rickard Olsson lade ut sitt lyxiga hus i Nacka till försäljning. Nu har huset blivit köpt – av ingen mindre än influencern Janni Delér.


Rickard Olsson, 56, har gått igenom en kämpig tid. Det hela började med en skilsmässa från frun Giséle Essé, 46, som komplicerades av att Richard tidigare skrivit över halva sitt hus på Giséle.

Rickard Olsson tvingades flytta från huset efter separationen

Hon krävde därför sin del av huset, och efter separationen tvingades Richard bo i ett attefallshus på tomten. För att köpa ut Giséle var han tvungen att samla ihop fyra miljoner kronor, som stod för halva husets värde.

– Vi kom till en lösning. Jag fick låna pengar av en väldigt snäll vän och tvingades även sälja båten. Sedan ska vi sälja en sommarstuga och lösa det lånet och sedan är det klart, har Richard tidigare sagt till Aftonbladet.

MISSA INTE: Linus Wahlgrens intima stund fångad på bild

Asta Olsson, Rickard Olsson och Giséle Essé Hyvönen. Foto: Jonas Ekströmer/TT

"Det här året som har varit har det varit stort, dyrt och ensamt"

När Rickard gästade podcasten ”Nemo möter en vän” som drivs av Nemo Hedén, berättade han om den tuffa tiden efter skilsmässan.

– Det här året som har varit har det varit stort, dyrt och ensamt. På ytan ser det väldigt bra ut, men inuti läks det fortfarande, sa han då i podcasten och fortsatte:

– Jag tar väl kanske lite höjd för att inte bli bränd på det sättet. Man behöver ju inte flytta ihop och skriva över halva huset och gifta sig inom sju månader, det är onaturligt. Faktiskt.

LÄS MER: Rickard Olsson talar ut – efter stökiga skilsmässan: ”Onaturligt”

Rickard Olsson har hittat kärleken igen

Nu verkar vindarna dock ha vänt för Rickard, som hittat kärleken på nytt i modellen Cathrine Hardenborg, 54, något som Hänt först skrev om. 

Cathrine har en lång karriär som modell och skådespelare bakom sig, men över åren har hon också blivit rejält omskriven på grund av sina romanser med artister som Martin ”E-type” Eriksson och den framlidne världsstjärnan Prince.

LÄS MER: Efter skilsmässan – Cathrine Hardenborg är Rickard Olssons nya kärlek

Cathrine Hardenborg. Foto: Bertil Ericson /TT

Janni Delér köper Rickard Olssons lyxvilla 

Trots att Rickard länge kämpade för att få tillbaka sin lyxiga villa i Nacka, lade han ut den till försäljning under sommaren 2024. 

Och visst har han fått napp! Influencern Janni Delér har nämligen köpt huset, vilket Hänt var för först med att rapportera om. Janni valde att berätta den glada nyheten på sin Youtube-kanal

– Nu händer det äntligen, säger hon i videon.

Huset ligger precis vid vattnet, och har totalt fem rum. Utgångspriset var 16 miljoner kronor, men villan såldes till slut för 15 miljoner kronor, enligt Booli.

LÄS MER: 

Camilla Läckberg gör det vågade – framför barnen: "Hoppas..."

Carola Häggqvist öppnar upp om stora sorgen: "Lämnade oss"

Åsa Ingrosso avslöjar kaoset på födelsedagsfesten: "Panik"

/
/
stats