Rickard Olsson visar upp lyxiga resan.
Rickard Olsson visar upp lyxiga resan. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Rickard Olssons ärliga ord om lyxiga resan: "Värdelöst"

Rickard Olsson har gått igenom en tuff tid, men nu verkar vindarna ha vänt för tv-profilen. Nu visar Rickard nämligen upp bilder från en lyxig resa till Italien.


Det är ingen hemlighet att Rickard Olsson, 56, har gått igenom en svår tid. Skilsmässan med frun Giséle Essé, 46, komplicerades nämligen av att Rickard skrivit över halva sin lyxvilla i Nacka på Giséle.

MISSA INTE: Rickard Olsson talar ut – efter stökiga skilsmässan: ”Onaturligt”

Rickard bodde i attefallshus på tomten

När de separerade vägrade hon nämligen släppa taget om huset, och Rickard tvingades flytta till ett attefallshus på tomten. 

 För att köpa ut Giséle behövde han samla ihop fyra miljoner kronor, som stod för halva husets värde.

– Vi kom till en lösning. Jag fick låna pengar av en väldigt snäll vän och tvingades även sälja båten. Sedan ska vi sälja en sommarstuga och lösa det lånet och sedan är det klart, har Rickard tidigare sagt till Aftonbladet.

Janni Deler köper Rickard Olssons hus

Trots att Rickard länge kämpade för att få tillbaka sin lyxiga villa i Nacka, lade han ut den till försäljning under sommaren 2024. I oktober kom beskedet att huset blivit sålt, och att köparen är influencern Janni Deler

Janni valde att berätta den glada nyheten på sin Youtube-kanal

– Nu händer det äntligen, säger hon i videon.

LÄS MERJanni Delér köper Rickard Olssons hus – efter miljonförlusten

Rickard Olsson och Giséle Essé skilde sig 2022. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

MISSA INTE: Stora utseendeförändringen – så såg Chris O'Neill ut förut

Rickard Olssons lyxiga resa

Efter den svåra tiden har Rickards lycka vänt. Förutom att sälja huset har han hittat kärleken igen i modellen Cathrine Hardenborg, 54, vilket Hänt först skrev om. 

Instagram verkar det också som att Rickard lever sitt bästa liv. Han har nämligen delat flera bilder från en resa till södra Europa. Under resan har han bland annat stannat i Italien och Frankrike. 

"Solosöndag i Florens. 2 timmars kö till Boticelli å Carravaggio på Uffizzierna. Köa är tråkigt, köa ensam värdelöst. Gick till det hajpade streetfoodstället @allanticovinaiofirenze 40 min kö för att sedan sitta på trottoaren ensam å äta. Nä, det blev en Napoletana med ansjovis å kapris, ett glas rött å kolla folkliv.", skriver Rickard i ett inlägg och fortsätter:

"Men kampanilen å Ponte Vecchio hans med. Älskar Florens. Senast jag var här fyllde mamma 50 år. 28 år sedan, i ett annat liv. Men Florens var sig likt. Michelangelos David är fortfarande naken. Nu tillbaka till båten, imorgon blir det skaldjur i Marseille. Mon Dieu ! @msccruisesofficial@gocruisingse ingen dålig resa för någon som samlat klistermärken till resväskan."

LÄS MER:

Stora utseendeförändringen – så såg Chris O'Neill ut förut

Tareq Taylors rädsla med Sofia Ståhl – innan barnet kommer

Charlotte Perrellis lyxiga födelsedagsfirande – se bilderna

/
stats