Casper Janebink och Therese gifte sig den sista augusti
Casper Janebink och Therese gifte sig den sista augusti - Foto: Instagram/@casperjanebrink, STELLA Pictures/Sigge Klemetz

Casper Janebrink och Therese åker på smekmånad utan sonen

I början på september gifte sig Arvingarna-profilen Casper Janebrink med sin Therese, efter en hemlig förlovning. Nu berättar de om planerna för smekmånaden.


2022 kom beskedet att dansbandsprofilen Casper Janebrink, 54, och hustrun Helena Janebrink, 46, gått skilda vägar. Detta efter att ha varit tillsammans i över 20 år. Och bara månader senare avslöjade Casper att han funnit kärleken på nytt och han presenterade sin nya flickvän, Therese Andersson, 36. 

I samma veva kom även beskedet att Casper och Therese väntade sitt första gemensamma barn, Hugo. Nytillskottet blev Therese första barn och Caspers tredje, då han fick dottern Alice och sonen Felix under sitt tidigare äktenskap. 

Casper Janebrink och Therese blev ett par 2022. Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl

Casper och Thereses bröllopslycka 

I början på september kom det glada beskedet att Casper och Therese tagit ett nytt stort steg i relationen. De har nämligen gift sig! Beskedet kom som en överraskning för många, eftersom paret har tidigare har förnekat att de planerar ett bröllop.

– Vi har det väldigt bra som vi har det just nu och har inga aktuella bröllopsplaner. Det är inget som vi har i tankarna faktiskt, sa Casper till Expressen tidigare i år. 

Men den 1 september 2024 delade Casper med sig av bröllopslyckan på Instagram. 

"Igår sa vi JA till varandra. En underbar dag med glädje, skratt och en och annan tår. Tusen tack till alla er som var med och gjorde vår dag perfekt.", skriver Casper i inlägget. 

Dagarna som följde fortsatte Casper att dela med sig av bilder från den lyckliga dagen. 

Smekmånaden utan sonen 

Efter ett bröllop brukar brudparet traditionsenligt åka på smekmånad. Enligt nöjessajten Hänt har paret bokat en härlig resa tillsammans – bara de två. 

– Ja, vi har planerat en liten kortare resa. Utan Hugo, så att vi får vara lite för oss själva. Vi kommer att åka till Italien i några dagar. Runt Toscana-området kommer vi landa, och sedan kommer vi tillbringa dagarna på lite olika orter. Vi hyr en bil och besöker lite olika platser tänkte vi, berättar Casper till Hänt.

Under tiden kommer mormor och morfar ta hand om Hug så att det nygifta paret får lite välförtjänt egentid. Däremot blir det ingen längre resa, Casper och Therese blir borta i sex dagar. Att vara borta från sonen så många dagar i följd, har Therese aldrig varit. 

– Det är första gången för Therese att vara borta så länge, jag har ju varit borta mer i och med mina turnéer och sådär. Så jag är kanske lite mer van med det, men det kommer nog att gå bra. Det kommer vara som vanligt att man kommer sakna honom så fort man åkt hemifrån.

Och Arvingarna-sångaren är riktigt förväntansfull på resan, för att få lite vuxentid och göra saker bara för varandra. 

– Jo såklart! Med lite egen vuxentid, äta goda middagar, titta på lite grejer och sådant. Det ska bli jättemysigt.

/
stats