Åsa Ingrosso avslöjar missen på hennes födelsedagsfest.
Åsa Ingrosso avslöjar missen på hennes födelsedagsfest. - Foto: STELLA Pictures & Instagram/asa_ingrosso

Åsa Ingrosso avslöjar kaoset på födelsedagsfesten: "Panik"

Åsa Ingrosso har bjudit in vänner och familj på en stor födelsedagsfest. Nu avslöjar hon en sak som gick fel under festdagen...


Att fylla 50 är för många en stor sak. En som såg till att fira sin 50-årsdag med pompa och ståt är Åsa Ingrosso, som under helgen arrangerade en fest på Mallorca. 

På festen närvarade hennes make Emilio Ingrosso, 58, men också Åsas familj och vänner. 

MISSA INTE: Åsa Ingrossos ärliga ord – efter svåra tiden: "Gick sönder"

Emilio Ingrosso blev känd som dansare

Under 80-talet blev Emilio känd som producent och bakgrundsdansare till Pernilla Wahlgren. Tillsammans med sin bror Vito Ingrosso skapade han bland annat koreografin till låten "Piccadilly circus", som blev en av Pernillas största hits. 

I podcasten Framgångspodden med Alexander Pärleros har Emilio tidigare berättat att det var svårt att koreografera låten eftersom de inte gillade den. 

– Vi bara tittade på varandra, hur fan ska vi kunna göra dans av det här?, berättade Emilio då i Framgångspodden.

Emilio Ingrosso var Pernilla Wahlgrens bakgrundsdansare. Foto: FameFlynet Sweden/Stella Pictures

Åsa och Emilios intima stund på dansgolvet 

Åsas firande inleddes med mingel och middag. Efter en trerättersmeny och kärleksfulla tal från Åsas vänner var det dags för gästerna att ge sig ut på dansgolvet. 

Med Emilios bakgrund som dansare var det en självklarhet för honom att visa upp sina danssteg tillsammans med sin fru under kvällen. Parets dans fångades på film – något som Åsa sedan återpublicerade på Instagram.

I videon kysser Åsa och Emilio varandra. 

LÄS MER: Här fångas Åsa Ingrosso och Emilios intima stund på video

Åsa avslöjar kaoset på festen: "Panik"

Trots att Åsas födelsedagsfest blev lyckad, var pulsen hög timmarna innan gästerna anlände. På Instagram avslöjar Åsa nämligen att det regnade kopiöst, vilket gjorde det svårt för personalen att duka och förbereda inför partyt.

"Ni skulle sett paniken hos personalen; Anton och Emilio hade när det i flera timmar innan festen VRÄKTE ner regn. Jag och tjejerna var då hos sminkösen, lyssnade på musik, drack drinkar och gjorde oss klara. Regnet gjorde att det inte gick att duka, för då hade allt blivit dyngsurt. Så alla stod med nerverna på utsidan tills det, en timme innan festen började, äntligen slutade regna.", skriver Åsa och fortsätter:

"Som de proffs vår grymma personal är så gick allt porslin, glas, menyer, blommor osv. ut på rätt plats i 190. Jag, Lina och Cassie kom på slutet och alla kämpade verkligen med att få till allt. Precis lagom när gästerna kom stod allt klart."

LÄS MER:

Emilio ingrosso liknas med världskändisen – inför alla

Åsa Ingrossos hårda ord – efter Pernilla Wahlgrens bröllop: "Konstigt"

Molly Sandén visar upp sonen – oväntade bilden efter beskedet

/
/
stats