Emilio Ingrossos ärliga ord om frun Åsa.
Emilio Ingrossos ärliga ord om frun Åsa. - Foto: STELLA Pictures Instagram/asa_ingrosso

Emilio Ingrossos ärliga ord om Åsa Ingrosso – inför alla

Emilio Ingrosso är gift med Åsa Ingrosso. I samband med hennes 50-årsdag väljer Emilio nu att säga några väl valda ord om sin fru.


Åsa Ingrosso har fyllt 50. Födelsedagen firades inte bara av maken Emilio Ingrosso, 59, utan även Åsas vänner och familj var på plats. 

Emilio såg dessutom till att hylla sin fru på Instagram.

MISSA INTE: Emilio ingrosso liknas med världskändisen – inför alla

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso

Åsa och Emilios kärlekshistoria började på nätet. Åsa skulle nämligen öppna en skoaffär på Mallorca och letade därför efter en fabrik. Genom en gemensam vän fick hon tipset att höra av sig till Emilio, och snabbt blossade det upp en romans mellan dem.

För Expressen har Åsa tidigare berättat hur det kändes att träffa Emilio för första gången. 

– Sen när vi träffades var det bara "klick" Det var fint. Det kändes som att komma hem. Det gick inte att stå emot, det har varit otroligt passionerat sedan dag ett verkligen, och är fortfarande, sa Åsa då till tidningen. 

Åsa Ingrosso fyller 50

Under helgen fyllde Åsa 50, vilket firades med ett rejält kalas på Mallorca. På Instagram har Åsa berättat att festen varade hela natten, och att hon hade ont i benen efter alla timmar på dansgolvet. 

Emilio Ingrosso om kärleken Åsa: "Stort varmt hjärta"

I samband med Åsas stora dag passade Emilio på att dela en bild på sin fru. I inlägget hyllar Emilio Åsa för att hon står upp för kvinnors rättigheter, och han beundrar hennes skönhet. 

"Idag är det din stora dag! Tänk att jag har varit med i ditt liv i 12 år. Det har varit en otrolig resa med jobb, kärlek och familj! Att få höra din underbara stämma varje morgon och få se ditt vackra leende är en fröjd.", skriver Emilio och fortsätter:

"Du har ett så stort varmt hjärta som alltid tänker på dom svaga och brinner för jämlikhet. Det är så fint av dig att du har sån glöd för kvinnans rätt i livet och samhället. Det beundrar dig för. Du är en otrolig stor multitalang. Allt du tar i blir magiskt. Jag är så otrolig tacksam att få vara vid din sida idag mitt hjärta let’s get the party started!!! Stort grattis på din födelsedag."

LÄS MER:

Laila Bagges sjukdomsbesked – inför alla: "Stackars"

Markoolio lämnar mamma Irma – efter konflikterna: ”Tyvärr”

Pernilla Wahlgrens ärliga ord – efter beskedet om diagnosen

/
stats