Här fångas Åsa Ingrosso och Emilio Ingrossos intima stund på video.
Här fångas Åsa Ingrosso och Emilio Ingrossos intima stund på video. - Foto: STELLA Pictures & Instagram/asa_ingrosso

Här fångas Åsa Ingrosso och Emilios intima stund på video

Under helgen firade Åsa Ingrosso sin femtio-årsdag med en stor fest. Under partykvällen fångades en minst sagt intim stund mellan Åsa och maken Emilio på film...


Åsa Ingrosso har fyllt 50. Födelsedagen firades inte bara av maken Emilio Ingrosso, 59, utan även Åsas vänner och familj var på plats. 

Under festkvällen fångades Åsa och Emilio på film under en privat stund.

MISSA INTE: Emilio ingrosso liknas med världskändisen – inför alla

Åsa Ingrossos kommentar om Pernilla Wahlgren

Den senaste tiden verkar ha kantats av fester för Familjen Wahlgren-Ingrosso. Tidigare i september gifte sig nämligen Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, i Marbella.

Festen varade i dagarna tre, och på gästlistan stod över 130 namn.

Några som däremot inte var på plats under Pernillas bröllop var Åsa och Emilio, som istället befann sig på några andra vänners bröllop.

I Åsas kommentarsfält på Instagram var det flera som blev förvirrade över mängden bröllopsbilder. En person tog sig därför friheten att fråga Åsa om hon var på Pernillas bröllop. 

"Ser detta ut som Pernilla tycker du?", svarade en irriterad Åsa.

Vissa verkade roas av Åsas kaxiga svar, medan andra tyckte att det var otrevligt.

"Så onödigt sätt att svara på", påpekade en följare.

Åsa, som verkade ha fått nog av dumma frågor, röt ifrån:

"Det kan du tycka som inte dagligen får en mängd väldigt konstiga kommentarer. Våra perspektiv skiljer sig ljusår ifrån."

LÄS MER: Åsa Ingrossos hårda ord – efter Pernilla Wahlgrens bröllop: "Konstigt"

Åsa Ingrossos 50-årsfest: "Den roligaste kvällen..."

Inför Åsas 50-årsdag var det dags för henne och Emilio att bjuda in till fest. På Instagram har Åsa berättat om den lyckliga kvällen.

"Jag har inga ord för hur fantastiskt underbart härlig den här helgen har varit. Så uppvaktad och firad. Kärlek till alla er! Jag känner så mycket tacksamhet till mina älskade, underbara vänner och ovärderliga familj. Ni alla är ALLT!  Tack för att ni gav mig på den roligaste kvällen och födelsedagen i mitt liv!", skriver Åsa och fortsätter:

"Tack Emilio för min egna låt ”Occio Verdi” och det vackraste stråkframträdandet ever. Alla otroligt fina presenter, tal, hälsningar och fina ord. I’m not worthy! Jag älskar er alla så brutalt mycket! Jag vaknade i går med blåmärken på knäna och träningsvärk i vaderna så att jag knappt kan gå. Men 3-4 trimmars konstant hoppande och dansande har sina följder."

MISSA INTE: Åsa Ingrossos ärliga ord – efter svåra tiden: "Gick sönder"

Här fångas Åsa Ingrosso och Emilios intima stund på video

Efter en festlig middagssittning stod dans på schemat. Under kvällen var Åsa och Emilio dock de största stjärnorna på dansgolvet. 

Att paret dansade med varandra fångades nämligen på film. I videon svänger Åsa och Emilio runt med ansiktena tätt ihop innan de kysser varandra.

I en händelse återpublicerade Åsa videon, som en av hennes vänner filmade.

LÄS MER:

Sanningen om Chris O’Neills hemliga konto

Molly Sandén visar upp sonen – oväntade bilden efter beskedet

Laila Bagges stora besked – efter svåra tiden: "Jävlar..."

/
/
/
stats