Laila Bagge och sonen Liam Pitts har bråkat.
Laila Bagge och sonen Liam Pitts har bråkat. - Foto: Henrik Montgomery/TT Jonas Ekströmer/TT

Laila Bagge om bråket med sonen Liam Pitts: "Helt död"

Laila Bagge har en nära relation med sonen Liam Pitts. Nu berättar Laila om ett dramatiskt bråk som hon nyligen haft med honom.


Laila Bagge, 51, är en en av Sveriges mest folkkära profiler. Under sin karriär har hon hunnit sitta i Idol-juryn, vara låtskrivare och radioprofil. 

Hon har också två barn, Kit Wahlgren, 13, och Liam Pitts, 21. På sin Instagram delar Laila nu med sig av ett bråk med Liam. 

MISSA INTE: Laila Bagge ryter ifrån – efter vännens kritik i direktsändning: "Skiter i"

Laila Bagge är en stolt mamma

Att Laila är en stolt mamma råder det ingen tvekan om, för på Instagram har hon tidigare berättat om den fina relationen mellan sina söner.

"Så tacksam för deras relation och det är fantastiskt att se hur fina dom är mot varandra! Jag som kommer från en stor familj där jag är uppvuxen med 5 syskon, där vi är otroligt nära, vet hur viktigt det är och hur mycket det betyder att ha sin syskonfamilj då den alltid finns där med sin ovillkorliga kärlek.", skriver hon. 

LÄS MER: Laila Bagge hyllar sönerna Liam och Kit: "Så tacksam"

Laila om bråket med Liam

Nu har Laila tagit ton på Instagram ännu en gång, efter en händelse med äldsta sonen Liam. I en video visar hon nämligen upp en konflikt som uppstod när Liam skulle hjälpa till att installera ett playstation.

I inlägget sammanfattar Laila situationen: 

"För er som saknar Lailaland så bjuder jag på en liten vardagsglimt i vår vardag här hemma. Jag frågade @liampitts03 om hjälp att koppla in kits playstation. Det slutar med att Liam river både gardinstänger, gardiner och drar sönder lan kabeln plus att min tv är helt död! Att han dessutom förvandlas till arga snickaren och får det till att det är mitt fel är faktiskt rätt beundransvärt.", skriver Laila på Instagram. 

Liam Pitts till Laila Bagge: "Det är det dummaste jag sett i mitt liv"

– Jag fattar inte, vad är det ni har gjort?, skriker en upprörd Liam när han hittar sladdar under Lailas soffa. 

– Du har en jävla databas under soffan. Vad fuck har ni gjort här? Lyft soffan, ni har för fan satt sladdar under soffan. Det är det dummaste jag sett i mitt liv, fortsätter han medan Laila skrattar i bakgrunden.

Trots att Liam och Laila låter upprörda, verkar de som att de ser situationen som komisk. 

– Det här är inte okej, du har rivit hela min gardinstång, det ser ut som att vi är helt nyinflyttade här, säger Laila.

– Förlåt då för att ni har gjort allt till en korthus. Om en sak går sönder så går allt sönder. Det här är helt otroligt. Det är fan under all kritik. Hade arga snickaren sett det här hade ni blivit anmälda, avslutar Liam. 

LÄS MER:

Allt om Benjamin Dousa: Familj, lön och Företagarna

Har Diana Moseni opererat rumpan? Nu svarar hon

Anna Books skarpa varning – efter händelsen: "Olagligt"

/
stats