Anna Books skarpa varning.
Anna Books skarpa varning. - Foto: Karin Törnblom/TT Izabelle Nordfjell/TT

Anna Books skarpa varning – efter händelsen: "Olagligt"

Anna Book är inte en blyg pralin. Nu riktar hon en skarp varning till sina följare på Instagram efter en upptäckt som hon gjort.
– Folk är sjuka på riktigt och har inget liv, skriver hon.


Anna Book, 53, blev ett välkänt ansikte när hon 1986 slog igenom med låten "ABC". Sedan dess har hon också synts i tv-program som "Let's dance" och "Biggest loser VIP".

På senare år har hon dock dragit sig tillbaka från rampljuset, både i tv och musiken, men på sociala medier har hon fortfarande en stark närvaro. 

Nu riktar hon en skarp varning till sina följare på Instagram

MISSA INTE: Carolas galna festkväll – med kändisarna: "Lite ostadigt..."

Anna Books besked om musiken: "Blir inte bättre"

Familjeliv har tidigare skrivit om Anna Books ofiltrerade personlighet på sociala medier. Anna är nämligen inte rädd för att uttrycka sina åsikter, och svarar ofta på frågor från följarna. 

I augusti 2024 hade Anna en frågestund på Instagram. När frågelådan stod öppen var det ett hängivet fan som passade på att fråga Anna om hon någonsin kommer att återvända till musikbranschen. 

"Jag sjunger fortfarande i den utsträckningen jag själv vill i nuläget. Skönt att bli äldre och kunna prioritera ens välbefinnande istället för att kämpa med rädslan av att inte få vara med = STOR SKILLNAD.", svarade Anna då och fortsatte:

"Det betyder inte att jag inte vill sjunga mer. Betyder bara att jag värnar om mitt välbefinnande i första hand. Det är INTE en lätt bransch jag befunnit mig i i snaaaart 40!!! år och klimatet blir inte bättre, tyvärr."

MISSA INTE: Per Anderssons nakenchock på Pernilla Wahlgrens bröllop

Anna Books skarpa varning – efter händelsen: "Olagligt"

Nu har Anna tagit ton på Instagram igen, men denna gång med ett lite tråkigare budskap. Anna har nämligen upptäckt att det finns falska profiler på sociala medier som låtsas vara henne.

I en händelse varnar Anna sina följare om bedrägeriet, och uppmanar alla att anmäla om de stöter på falska konton. 

"Folk är sjuka på riktigt och har inget liv. Anmäl gärna det här kontot! Tycker synd om dem som TROR att jag ligger bakom det här kontot och gör följförfrågningar. Det är ju dessutom stöld av mina privata bilder och olagligt att utge sig för att vara någon man inte är. Tack på förhand till er som hjälper till och anmäler kontot.", skriver Anna. 

LÄS MER:

Allt om Kristoffer Appelquist: Fru, barn, pappa och stand up

Allt om Leif Ivan Karlsson: Think Pink, fru och förmögenhet

Allt om Fröken Snusk: Namnet, åldern, skandalerna och Mello

/
/
stats