Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn
Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn - Foto: Instagram/@zoefaybrown, Instagram/@oliveringrosso

Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn! På Instagram delar Zoe med sig av den lyckliga nyheten.


Tillskillnad från sin övriga familj har Oliver Ingrosso alltid varit mer sparsam med att dela med sig av sitt liv på sociala medier och syns sällan i familjens reality ”Wahlgrens värld”. Därför kom det som en chock för många när han under våren 2023 avslöjade han att han träffat kärleken i Zoe Fay Brown och att de dessutom väntade barn tillsammans. 

I början på september 2023 välkomnade Oliver och Zoe sonen Kalí till världen, sedan dess har vi fått ta del av mer av familjens liv på sociala medier och i ”Wahlgrens värld”. 

Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn

Zoe har vid flera tillfällen berättat att hon och Oliver gärna vill ha syskon till Kalí i framtiden. Och nu har önskan gått i uppfyllelse! Ungefär tre veckor efter Kalís 1-årsdag, avslöjar Zoe att hon är gravid och att Kalí ska bli storebror. 

I ett instagraminlägg som föreställer en bild på Kalí som ler brett bredvid en ultraljudsbild på en skärm avslöjar Zoe: 

”Ja hehehe vad säger man? Snart blir vi 4”

Följarnas glada tillrop 

Inlägget möts av flera glada tillrop. 

”Wow stort grattis!! Nu blir jag farfar igen”, skriver Emilio Ingrosso

”Så underbart!”, hälsar Åsa Ingrosso. 

”Som vi längtar!!!”, skriver Zoes mamma Maria Brown. 

”Jag är den lyckligaste farmorn i hela världen och ni är de finaste bästa föräldrarna älskade lilla Kalí och lilla kommande bebisen kan fååååå!!!!”, kommenterar Pernilla Wahlgren. 

Benjamin Ingrosso kommenterar flera utropstecken och flera andra nära och kära skickar flera röda hjärtan till familjelyckan. 

/
stats