Pernilla Wahlgrens ord till Christian – inför bröllopet: "Skita i allt"

Det är ingen hemlighet att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska gifta dig för en andra gång i Spanien. Nu skickar Pernilla en hälsning till maken som han sent ska glömma.


Snart är det dags för Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, att gifta sig för andra gången. De har nämligen redan sagt ja till varandra på altaret i Lidingö kyrka, men nu vill de alltså gifta sig igen – och denna gång med en storslagen fest. 

Instagram delar Pernilla nu några väl valde ord om maken, en månad inför bröllopet.

MISSA INTE:  Därför vill Pernilla Wahlgren inte dela sina pengar med Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bråk  – innan bröllopet

Familjeliv har tidigare rapporterat om paret Wahlgren-Bauers bröllopsplanering, som stundvis verkar ha varit utmanande. Det är Christian som dragit det tyngsta planeringslasset, berättar Pernilla för Aftonbladet

– Han har varit helt otrolig, men jag måste hjälpa honom nu innan han går in i väggen och inte orkar vara med på sitt eget bröllop. Jag inser att jag aldrig har styrt upp en fest i hela mitt liv. Jo, jag har ju gift mig en gång på 90-talet, men jag tror att jag bara dök upp med en blombukett, säger Pernilla till tidningen. 

Att Christian har haft huvudansvar för det praktiska betyder dock inte att Pernilla har hållit sina åsikter för sig själv. I podcasten "Wahlgren och Wistam" har Pernilla berättat att hon och Christian bråkat om bröllopet under den senaste tiden.

Pernilla berättade då att hon bland annat slängt på luren i örat på Christian av frustration under planeringen.

Anledningen? Jo, Pernilla tycker att det finns flera viktiga bröllopsdetaljer som Christian knappt har tänkt på.

– Då blir jag bridezilla och säger till Christian ”men snälla, har ni inte beställt detta än? Varför har ni inte gjort det”, berättade Pernilla i podden. 

LÄS MERPernilla Wahlgren om bråken med Christian – en månad innan bröllopet

Pernilla Wahlgrens ord om Christian Bauer – inför alla

Nu verkar det dock som att Pernilla är tacksam för Christians insats, för på Instagram passar hon på att hylla sin make ordentligt. 

"Chrille min Chrille… Kan inte fatta att jag snart ska få gifta mig med dig - igen..! Denna gång, det bröllop och den bröllopsplats som vi bokade för längesen och som vi nu planerat så länge att vi snart går in i väggen båda två..! Mest du!", skriver hon och fortsätter: 

"Men tillsammans med alla våra vänner och familj ska vi ska snart ha livets bröllopsfest - och fira just ”livet”..! Och DÅ Chrille ska vi (förhoppningsvis) bara kunna luta oss tillbaka och skita i allt vad blomsterarrangemang, bordsplacering och bröllopsmenyer heter - och BARA ha kul och njuta av livets helg!"

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren)

LÄS MER:

Pernilla Wahlgren gifter sig – barnen har inte bokat biljett: "Hur kan ni"

Bianca Ingrossos talkshow skrotas – det ska hon göra istället

Sigrid Bernsons bröllopslycka med Robin – bilderna visar: ”Så mycket kärlek”

/
/
/
stats