Bianca Ingrossos hyllning till bröderna
Bianca Ingrossos hyllning till bröderna - Foto: Instagram/@oliveringrosso, STELLA Pictures/Patrik Österberg

Bianca Ingrosso om relationen till Benjamin och Oliver

Under hösten 2024 kommer syskonen Ingrosso lansera sitt bolag. Nu passar Bianca på att hylla sina bröder och ge en inblick i deras relation.


I slutet på sommaren 2023 avslöjades det att syskonen Ingrosso, OliverBianca och Benjamin startat ett företag tillsammans. Mino Market, som företaget heter, ska sälja italienska livsmedelsprodukter som torkad pasta, passerade tomater och andra såser på burk. 

Syskonen Ingrosso syns i internationell tidning 

Det nya företaget har fått stor uppmärksamhet, även utanför Sveriges gränser. Nyligen blev syskonen och Mino Market nämligen benämnda i en Italiensk tidning, ingen mindre än TecnoSuper

”Mino – Det nya varumärket från syskonen Ingrosso kretsar kring köket”, lyder artikelns rubrik. 

Texten fortsätter: 

”Mat och köksredskap – Mino kan sammanfattas som det nya varumärket från Bianca, Oliver och Benjamin Ingrosso som hämtar inspiration från det italienska köket. Här är allt vi vet om syskonens gemensamma företag!”

Alla syskonen delade stolt med sig av en bild på artikeln på sina sociala medier. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrossos ord om företaget 

Under hösten har alla syskon hintat om bolaget på sociala medier. Och i början på september berättade Bianca i kryptiska ord om varumärket, i en video på Youtube. 

– Jag ska släppa ett nytt varumärke, det är jättekul. Ni har sett det lite här och där. Men alltså det känns i magen som det största arvet, alltså när jag ligger där på min dödsbädd så kommer det verkligen vara såhär ”shit att vi kan ge vidare det här till vår familj”, säger Bianca i videon och fortsätter: 

– Det här är verkligen ett hjärtligt passions projekt, som är långsiktigt och som verkligen ska föras vidare i familjen Ingrosso. 

Känslosamma orden till bröderna 

Att Bianca, Oliver och Benjamin står varandra nära råder det ingen tvekan om. Och att få skapa ett varumärke från grunden tillsammans med sina syskon, är något de alla verkar mycket berörda av. 

På Instagram story skriver Bianca ett känslosamt och kärleksfullt meddelande till sina bröder. 

”Att vara deras syster innebär att bli inspirerad varje dag. De ser mig, de lyssnar på mig när jag är ledsen, de dansar med mig när jag är glad och de säger att de älskar mig när de vet att jag behöver höra det. De triggar också varje ben i min kropp men i alla fall... haha.”, skriver Bianca och fortsätter: 

”Sättet vi delar våra passioner högt till varandra för att komma varandra närmre, bli mer kopplade till varandra och bli bättre, för vi vet att vi är så mycket bättre tillsammans. Inget starkare band än med er två. Sedan vi var barn skapade vi vår egna lilla familj bestående av oss tre. Vi blev varandras soldater och skyddade OCH älskade som en familj ska. Nu går vi snart in i ett helt nytt kapitel och ingenting har någonsin känts så rätt”

Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso
/
/
/
stats