Bianca Ingrosso är tillbaka med ny show
Bianca Ingrosso är tillbaka med ny show - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Claudio Bresciani / TT

Bianca Ingrossos nya program – efter stora succén: ”Makalös show”

Bianca Ingrosso gjorde succé med sin egna talkshow ”Bianca”. Nu är hon tillbaka i tv-rutan med ett helt nytt koncept.


Bianca Ingrosso, 29, slog igenom med dunder och brak i familjens realityserie ”Wahlgrens värld”. Sedan genombrottet har hon blivit en av Sveriges mest framstående unga entreprenörer och driver flera egna bolag och leder den egna talkshowen ”Bianca”. 

Talkshowen "Bianca" skrotas

Under hösten kom beskedet att Bianca Ingrosso gör ett nytt underhållningsprogram på streamingtjänsten Max. Programmet spelas in av Fredrik Skavlans produktionsbolag och får premiär nästa år, enligt ett pressmeddelande.

Efter att ha gjort sin egen talkshow "Bianca" under tre säsonger blir Bianca Ingrosso programledare även i det nya programmet, som beskrivs som en utveckling av det hon har gjort tidigare.

- Det känns så kul och pirrigt att det kommer bli ännu mer underhållning och ännu mer maxat! Jag längtar så mycket till att snart kunna berätta mer om det här otroliga projektet som vi jobbar med, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet. 

Talkshowen Bianca fick tre säsonger. Foto: Claudio Bresciani / TT

Bianca Ingrosso intar Berns

Nu framkommer det vad entreprenören smidigt för planer tillsammans med produktionsbolaget. Nu är hon tillbaka i tv-rutan med ett helt nytt koncept: ”Bianca by night”. 

Bianca Ingrossos pratshow spelas in live på nattklubben Berns i Stockholm under fyra kvällar i november och december, skriver Expressen. Senare kommer de inspelade programmen att sändas på strömningstjänsten Max.

Efter tre säsonger av pratshowen "Bianca" meddelade Warner Bros Discovery i augusti i år att formatet skulle skrotas. Detta trots att programmet vann tv-priset Kristallen i kategorin årets underhållningsprogram i fjol. Men nu är det klart att det alltså blir minst fyra program till.

Produktionen utlovar "musik, nya inslag och intressanta möten med kända gäster". Åldersgränsen för att få köpa biljett till inspelningarna av "Bianca by night" är 18 år.

Datumen för "Bianca by night" är 26 november, 8, 9 och 10 december.

Bianca Ingrosso vann en kristall för sin insats i Bianca 2023. Foto: Christine Olsson/TT 

Ingrossos ord 

– Bianca talkshow är äntligen tillbaka, numera på Berns i Stockholm. Det ni ska göra nu är att klicka på länken för att säkra era platser så vi kan fira det här ihop! Fyra kvällar i november och december, spelar vi in en makalös show och jag vill såklart att ni ska komma!, säger Bianca på Instagram. 

/
stats