Så träffades Pontus Gårdinger och Amelia Widell – första orden om relationen

Widell-systern Amelia Widell och Pontus Gårdinger är ett par. I podcasten Fredagspodden, berättar Amelia om sin nya relation.

Pontus Gårdinger och Amelia Widell har funnit varandra.
Pontus Gårdinger och Amelia Widell har funnit varandra.

Efter en lång tid som singel, sett ur det offentliga, har programledaren Pontus Gårdinger funnit kärleken i inredningsdesignern Amelia Widell. Det var Amelias svåger, Alex Schulman, som avslöjade relationen i sin podcast Alex & Sigges podcast.

– Så var det Hanna, Amandas syster och hennes man Filip och Amelia. Du vet Amandas andra syster och hennes nya kille Pontus Gårdinger, som du ju känner också, sa Schulman för sin poddkollega Sigge Eklund när han berättade om 2023 års midsommarfirande.

Amelia Widell är den yngsta Widell-syster, efter Amanda Schulman och Hanna Widell.

Läs mer: Så bor Alex och Amanda Schulman på Gotland – se huset

Orden om relationen: "Tajming"

Relationen är ny och paret bor inte tillsammans. I podcasten Fredagspodden, med Hanna och Amanda, gästade Amelia och berättade om nya kärleken.

– Du har ju varit singel ett tag, precis träffat någon ny, säger Amanda.

Hon poängterar att det delvis är tack vare henne som lillasystern har funnit kärleken, eftersom Gårdinger är en familjevän som tidigare besökt dem på Gotland.

– Ni träffades ju ändå på Alex födelsedagsfest och det är helt sjuk för att det här är ju en gammal kompis till mig och Alex.

Systrarna konstaterar sedan att det är ödet att paret träffas.

– I vissa perioder är man redo för vissa saker, det är tajming, säger Amelia.

Pontus Gårdinger har sonen Malte Gårdinger sedan tidigare och Amelia Widell har två döttrar.