Pernilla Wahlgren försvinner från "Masked Singer" – han ersätter henne

"Masked Singer Sverige" 2024 har äntligen premiär, men säsongen blir inte helt som vanlig. Pernilla Wahlgren ersätts nämligen av en annan profil. 

Årets säsong av "Masked Singer Sverige" drar nu igång och med det även den spännande gissningsleken: Vilka kända personer gömmer sig bakom maskerna? 

Här är deltagarna i "Masked Singer Sverige" 2024 

De som sitter i panelen är Nour El Refai, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren. De kommer, som i tidigare säsonger, gissa för fullt kring vilka kändisar som uppträder framför dem, gömda bakom olika masker. 

Nour El Refai, David Hellenius, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Felix Herngren.

Därför ersätts Pernilla Wahlgren  

En av de som varit riktigt grym på att gissa rätt är Pernilla Wahlgren, som faktiskt vunnit gissningstävlingen flest gånger. 

– De har ju till och med puttat ut mig, berättar Pernilla Wahlgren när hon och programledaren David Hellenius gästar "Nyhetsmorgon". 

David Hellenius tillägger lite skämtsamt: 

– Du har ju varit bäst i tre säsonger, så nu ställde de (red anm. =  övriga panelmedlemmar) ett krav att Pernilla skulle vara borta fyra gånger och de fick bestämma en ersättare. 

– Det kan också bero på att jag har en show och turné, flikar Pernilla in.

David Hellenius.

Fullbokad 

Pernilla verkar helt enkelt inte bara ha fullt upp vid panelbordet, utan också i övriga livet. Samtidigt som "Masked Singer" spelades in hade hon nämligen fullt upp med sin scenshow "Happy Ending", som fortfarande pågår. 

Pernilla Wahlgrens fulla schema fick helt enkelt som följd att hon fick lämna ut sin plats vid panelbordet till en annan känd profil. 

– Redan i program två är Pernilla borta, berättar David. 

Pernilla Wahlgren.

Henrik Schyffert ersätter Pernilla Wahlgren i "Masked Singer" 

Det är ingen mindre är komikern Henrik Schyffert, som är tillsammans med panelmedlemmen Nour El Refai, som ersätter Pernilla Wahlgren i "Masked Singer" 2024. 

Nour El Refai och Henrik Schyffert.