Annica Englund och Elias Lindholm har välkomnat sitt första barn till världen.
Annica Englund och Elias Lindholm har välkomnat sitt första barn till världen. - Foto: Foto: Stella Pictures och Fredrik Sandberg/TT.

Bebislycka: Annica Englund har blivit mamma

Annica Englund och NHL-stjärnan Elias Lindholm har blivit föräldrar till en son. På Instagram visar paret upp familjens nya tillskott. – Alla mår bra, det är det viktigaste, sa Elias Lindholm på laget Calgary Flames kanaler.


Influencern Annica Englund, 32 och hockeyspelaren Elias Lindholm, 28, har varit ett sambos sedan 2019. Paret är bosatta i Calgary, Kanada, där Elias spelar hockey i NHL-laget Calgary Flames. Duon har sedan tidigare hundarna Stitch och Penny.

I november berättade Annica att hon var gravid. På Instagram delade hon en känslofylld video med texten:

"Efter alla dessa år, tusentals tårar, förluster och smärta.. Är det äntligen vår tur".

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Annica (@annica)

Genom en "gender-reveal" avslöjade paret att de väntade en son.

Annica Englund och Elias Lindholm planerar bröllop

På julafton 2022 gick Elias ned på ett knä och friade – och Annica sa ja. Paret delade med sig av den glada nyheten på Instagram.

"Hon sa ja", skrev Elias.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Elias Lindholm (@lindholmelias)

Ofrivillig barnlöshet

Annica har tidigare varit öppen med paret drabbats av missfall och ofrivillig barnlöshet. I tv-serien "Playmakers" och på Instagram har parets följare fått följa med på deras IVF-resa.

– Ingenting är garanterat när det kommer till IVF eller barn överhuvudtaget. Men det kändes som att nu kommer det funka, för vi hade ju haft tre missfall innan och då kändes det som att det fungerade uppenbarligen inte, men då kommer IVF-en vara det som får oss att bilda en familj, sa Annica i "Playmakers"

Välkomnar sonen Levi

Sonen var beräknad att komma i mars 2022, men den 18 februari valde familjens nya tillskott att titta ut. På Instagram delade paret den glada nyheten om den nyfödda sonen.

"18.02.2023 välkomnade vi vår son Levi till den här världen".

På hockeylaget Calgary Flames sociala kanaler bekräftad Elias att familjen mådde bra.

– Jag tror inte att man kan beskriva hur man känner sig och vad som hände. Nen vi är glada och alla mår bra, det är det viktigaste, sa Elias Lindholm.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Elias Lindholm (@lindholmelias)

/
/
/
stats