Erik Videgård är stjärnkrögaren som har flera välkända restauranger runtom i Stockholm.
Erik Videgård är stjärnkrögaren som har flera välkända restauranger runtom i Stockholm. - Foto: Foto: Henrik Montgomery/TT, Marcus Ericsson/TT

Allt om stjärnkrögaren Erik Videgård: Ålder, barn och tuffa åren med cancer

Vi är vana vid att se stjärnkrögaren Erik Videgård bjuda på fantastisk mat i TV4:s "Nyhetsmorgon". Är du nyfiken på att veta mer om honom? Läs då vidare!


Erik Videgård: Ålder

Erik Videgård föddes den 13 augusti 1960, vilket innebär att han fyllde 63 år sommaren 2023. 

Erik Videgård: Fru

Erik Videgård skilde sig från sin tidigare fru Kajsa Videgård 2017. Sedan dess har han inte presenterat någon ny kärlek för allmänheten.

Erik Videgård: Barn

Erik Videgård har två barn tillsammans med Kajsa Videgård, Vilma och Max. Han har också en äldre dotter, Felicia, från ett tidigare förhållande.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Erik Videgård (@videgard)

Källa: Instagram/@videgard

Erik Videgård: Restauranger

Erik Videgård har drivit flera välkända krogar under hans karriär, där ibland East, Fjäderholmarnas krog och Videgård

Erik Videgård: Cancern

I en intervju med Allas, berättar Erik Videgård om sin cancerdiagnos. Det hela började 2010, när han upptäckte ett litet sår på sin tunga. Efter en biopsi visade det sig att han hade en cancertumör i vänster tonsill. Efter behandlingarna, som inkluderade cellgifter och strålning, ansågs cancern vara färdigbehandlad. Men då visade det sig att tumören även påverkat hans käkben, som hade börjat dö. Situationen förvärrades och ledde till att käken plötsligt gick av sommaren 2011. För att rädda sitt käkben genomgick Erik en tryckkammarbehandling, som tyvärr inte hade den önskade effekten. Han tvingades sedan genomgå en operation för att skapa en ny käke.

Efter en tuff återhämtningsprocess anses Erik idag vara frisk, men efter operationen förändrades hans yttre. Något som varje dag påminner honom om vad han har gått igenom.

– Utseendet har påverkats och det känns tråkigt, men är inget jag går och tänker på. I början tyckte jag att det var jobbigt att folk tittade, men nu bryr jag mig inte om det. Vuxna frågar sällan vad som hänt, även om det händer. Barn är mer direkta och frågar och då berättar jag. Det är ingen stor sak, jag tycker att det är bra att fråga för då avdramatiseras det hela, säger Erik till Allas.

Erik Videgård: Det heter han på Instagram

Du hittar Erik Videgård på Instagram under användarnamnet @videgard.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Erik Videgård (@videgard)

Källa: Instagram/@videgard

/
stats