Hårda orden om TV4-profilen: "Skitotrevlig"

När Oliver Ingrosso besökte "Nyhetsmorgon" stötte han på Leif GW Persson, något som satte spår i honom.


Oliver Ingrosso aktuell med ny kokbok

Sedan några månader tillbaka är dj:n och krögaren Oliver Ingrosso, 34, aktuell med sin första kokbok, Quanto Basta. I och med boksläppet har han setts allt mer i media och gästat båda poddar, tv-program radioprogram. 

Han har bland annat synts i TV4:s "Nyhetsmorgon" där han lagat mat både en och två gånger. Vid ett av sina besök i TV4-huset ska han ha stött på kriminologen och författaren Leif GW Persson – en person som ska ha lämnat ett och annat intryck hos Ingrosso. 

Foto: Hanna Franzén/TT - STOCKHOLM 20180815Leif GW Persson under Kanal 5:s höstpressdag i Stockholm på onsdagenFoto: Hanna Franzén / TT / Kod 11870

Oliver Ingrossos känga till Leif GW Persson 

Det är i Youtube-serien "Söndagsångest" som Oliver Ingrosso berättar om mötet med Leif GW Persson. I videon får Ingrosso nämligen frågan om vilken kändis han upplever som "jobbigast", och det är då 78-åringen kommer på tal. 

 – Vad heter han... GW. Skitotrevlig. Han hälsar inte eller någonting, ger Oliver Ingrosso som svar då han berättar om sitt första möte med Leif GW Persson. 

Han fortsätter: 

 – Jag säger inte att han är otrevlig i person om man lär känna honom och pratar, men min egna uppfattning just nu är "not my cup of tea so far" i alla fall. 

/
/
/
stats