Menyförslag
Rökt lax med hovmästarsås
Inbakad oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås
Hjortronparfait
Friterad mozarellaost med sallad
Inbakade kycklingfiléer med pilaffris
Apelsin- och jordgubbssorbet
Renklämma med pepparrotsgrädde
Inkokt lax med pressad potatis och hollandaisesås
Citronpaj med grädde eller glass
Rökt sik med äggsallad
Fläsknoisetter med smörslungad potatis och brunsås
Kokta päron med glass och mintkaka
Krabbcocktail
Fransk lammstek
Ananasfromage med kokosflarn
Avokadosallad
Inbakad nötfilé
Fryst hallonsufflé
Kaviarmousse
Kalaskyckling med currybananer
Mandeläppelbakelser
Rätter som passar bra vid olika årstider
Vårmeny
Grönsallad med kuvertbröd
Lax med spritsat potatismos och primörer
Glass med apelsinsås
Sommarmeny
Tunnbrödsrulle med renstek och pepparrotsgrädde
Ugnsstekt lax med pressad potatis och citron
Jordgubbar och grädde
Höstmeny I
Höstsallad gjort på höstens primörer
Fläskfilégryta med pressad potatis och kantareller
Lingonparfait eller glass med varma hjortron
Höstmeny II
Kräftsoppa med bröd
Mellanspel *
Rostbiff med potatisgratäng
Blåbärspaj
*Gör en sorbet med en engelsk cider eller champagne som bas och servera en kula i martiniglas. Ätes med sked.
Vintermeny I
Toast Skagen
Rådjurssadel
Äppelkaka med vaniljsås
Vintermeny II
Tunnbrödskorg med skaldjusröra
Stek med potatisgratäng och rödvinssås
Glass med varma hjortron
Vegetarisk meny
Grönsakssoppa med morotsbröd
Het gryta med stekt ris och ananasringar
Tre sorters sorbet gjord på exotiska frukter
Nobelmiddag
Lax på avokadobröd
Oxfilé med trattkantarellsås
Chokladparfait med lingon